Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

EFENDİLER EYVANI YENİDEN HALKIN HİZMETİNDE

EFENDİLER EYVANI YENİDEN HALKIN HİZMETİNDE
15 Eylül 2018 - 10:03

Fatsa’da gelmiş geçmiş belediye başkanları arasında adından en çok söz edilen belediye başkanı rahmetli Mustafa Çamaş tarafından hizmete açılan mekânlardan biri olan Efendiler Eyvanı geçtiğimiz günlerde bilinmeyen bir nedenle kapatılmış ve çürümeye terkedilmişti.
Yeniden halkın hizmetine açılan bu çayevinin, görevi yeni devralan Belediye Başkanı Muharrem Aktepe’nin puan alacak uygulamalarından biri olduğu gözlerden kaçmamaktadır. Denizin tam kenarındaki kapalı alanında ve etrafındaki ağaçların gölgesinde, tam bir kafa dinleme yeri olan bu hizmet halkımızın da takdiriyle karşılanmıştır.
Ancak bu mekânda bir tuvaletin bulunmaması, çoğunluğunu yaşlı kesimin oluşturduğu müşterileri arasında yakınmalara neden olmaktadır. Belediyemizin, çözülmesi çok da zor olmayan bu soruna da bir çare bulacağını düşünüyoruz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.