Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FADEF’DEN HOŞGÖRÜ KAHVALTISI

FADEF’DEN HOŞGÖRÜ KAHVALTISI
15 Eylül 2018 - 13:48

Fatsa Dernekler Federasyonu üyeleri Ilıca Mahallesinde düzenlenen kahvaltı ile bir araya geldi.

Federasyonun bu zamana kadar yaptıkları faaliyetler ve bundan sonra ki izleyeceği yolun konuşulduğu kahvaltı programına Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız, Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı Cenan Kır, Kabataş Belediye Başkanı Yakup Yılmaz, muhtarlar ve dernek başkanları katıldı.
Hoşgörü Kahvaltısında ilk olarak federasyon başkanı Yakup Yeşiltaş konuşma yaptı. Yeşiltaş; “Şu an sizlerle beraber olmaktan onur duyduğumu ve son derece mutlu olduğumu ifade etmek isterim. İnşallah bu mutluluğu gelecekte de her zaman ve her yerde sizlerle paylaşmak isterim. Paylaşım olan yerde sevgi olur saygı olur hoş görülü bir ortam olur. Böyle bir ortam içersin de bizlerin aşmayacağı hiçbir engel olamaz. Yeter ki bizler birlikte olalım beraber olalım birlik ve beraberliğimizden asla ve asla taviz vermeyelim. Ünlü şairimiz inde dediği gibi toplu vurdukça yürekler onu top sindiremez hep beraber hep birlikte olmadıkça her türlü olumsuzluklara karşı hedef olmamız engellenemez. Şairimizinde dediği gibi tek vücut tek yürek olmak zorundayız. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın” dedi.

Milletvekili Şenel Yediyıldız ise; “Fatsadaki derneklerimizin yapmış oldukları işleri yakından takip ediyor ve takdir le karşılıyorum. Bundan sonrada beraber birlikte birçok projeye ortak imza atacağımıza inanıyorum. Çünkü birlikteliğimiz sürdürdüğümüz gönül bağlarını güçlendirdiğimiz sürece, Fatsa da hep beraber hep birlikte daha güzel projelere imza atacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.