Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 19 İLÇEDE AŞURE DAĞITTI

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 19 İLÇEDE AŞURE DAĞITTI
24 Eylül 2018 - 9:09

Ordu Büyükşehir Belediyesi bolluk ve bereketin ifadesi, paylaşım ve şükrün simgesi aşure dağıtımını 19 ilçede gerçekleştirdi.

Paylaşmanın, dayanışmanın, birlikteliğin ifadesi, bolluk ve bereketin simgesi olan “Aşure Günü”, Ordu genelinde yapılan birçok etkinlikle yâd edildi. Sosyal ve kültürel olaylarda vatandaşlarıyla aynı dili konuşan Büyükşehir Belediyesi düzenlediği program çerçevesinde, köylerde, mahallelerde, apartmanlarda yaşayan komşular arasında birlik ve beraberliği artıran, kaynaşmayı sağlayan aşure ikram etme geleneğini bu sene de sürdürdü.

10 BİN KİŞİYE AŞURE İKRAM EDİLDİ

Sosyal ve kültürel birçok alanda halkla bütünleşen Ordu Büyükşehir Belediyesi, şehrimizin genelinde, “Aşure Günü” nedeniyle 19 ilçenin tamamında 10 bin kişiye aşure ikram etti. Aşure dağıtımının vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgi ve memnuniyetle karşılandığı görüldü.

19 ilçede yapılan aşure dağıtımına ilgi gösteren vatandaşlar ise Büyükşehir Belediyesinin kültürümüzde önemli bir yeri olan aşurenin ikramını il geneline yaymış olmasından dolayı duydukları memnuniyeti ifade etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.