Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

EN İYİ TEMİZLİK KİRLETMEMEKTİR

EN İYİ TEMİZLİK KİRLETMEMEKTİR
24 Eylül 2018 - 9:25

Fatsa’da 15 Eylül Dünya Çöp Toplama gününde Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü organizesinde gençlerle çöp toplama programı gerçekleştirilirken Belediye Başkanı Muharrem Aktepe’de bizzat elinde poşet ile çöp topladı.

İlçemizin sahilinde İskele mevkiinde yaklaşık 1 saat boyunca genlerle çöp toplayan Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe burada yaptığı açıklamada “En iyi temizlik kirletmemektir” dedi.

 “EN İYİ TEMİZLİK KİRLETMEMEKTİR”

Aktepe, “En iyi temizlik kirletmemektir. Öncelikle vatandaşlarımızdan yerlere, parklara çöp atmamalarını özellikle rica ediyoruz. Bugün Dünya Çöp Toplama Günü nedeniyle biz de öğrenci kardeşlerimiz de sembolik olarak konuya dikkat çekmek amacıyla bizzat çöp topladık. Dediğim gibi en iyi temizlik kirletmemektir, çevremizi temiz tutalım.” dedi.

 “LÜTFEN DOĞAYA ÇÖP ATMAYALIM”

Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Derya Özcan Ateşli’ de, “İnsanların çöplerini doğayı atmak yerine çöp kutularına atmaları için mesaj vermek için etkinlik düzenlediklerini ifade ederek, “Bu etkinliği çocuklarımızla yaparak en güzel mesajı verebiliriz diye düşündük çünkü çocuklarımız bizlerin geleceği, çocuklar bize örnek oluyor aslında. Bu anlamda etkinliğimize katılan çocuklara gençlere gönülden teşekkür ediyoruz. Maksadımız çöp toplamak değil tabiî ki, maksat farkındalık oluşturmak, insanlara mesaj göndermek. Lütfen doğaya çöp atmayalım çünkü bir pet şişenin doğada kaybolma süresi 600 yıl yani 6 ömür demek bunun bilinci ile doğayı kirletmeyelim diye mesaj veriyoruz.” diye konuştu.

Etkinliğe katılan çocuklarda, “Bu dünyada hepimiz yaşıyoruz, insanların çevreyi kirletmemesini istiyoruz. Çevremizi temiz tutalım, bu dünya hepimizin dünyası.” şeklinde konuştular.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.