Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Dolmuşcular İçin de ÖTV İndirimi Olsun!

Dolmuşcular İçin de ÖTV İndirimi Olsun!
04 Ekim 2018 - 10:12

Her bulduğu fırsatta halkımızla iç içe olmaya devam eden MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, vatandaşımızın talep ve sıkıntılarını her platformda dile getirerek gündeme taşımaya devam ediyor.

Geçen hafta Beyaz TV’de “Dinamit” adlı programa canlı yayın konuğu olarak katılan Enginyurt, dolmuşcuların bir taleplerinin olduğunu dile getirerek yetkililere seslendi ve konu ile ilgili gerekli mercilere de başvurarak vatandaşımızın taleplerinin giderilmesi noktasında çaba sarfedeceklerini belirtti.
Devletimiz tarafından taksicilere, araçlarını yenilemeleri için tanınan ÖTV indiriminin, dolmuşcuların da talebi olduğunu dile getiren Cemal Enginyurt, bir an önce konunun ele alınarak dolmuşcularımızın da bu fırsattan yararlanmasının sağlanması gerektiğini belirtti.
Dolmuşcularımızın araçlarını daha yeni, konforlu ve günümüz standartlarına uygun araçlarla donatılmasının toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşlarımızı da memnun edeceğini belirten Enginyurt, konunun takipcisi olacağını da sözlerine ekledi.

Türksat Hala Dolar
Üzerinden İşlem Yapıyor
Aynı programda yerel televizyoncuların da önemli bir sorununu gündeme taşıyan Cemal Enginyurt, ülkemizde yapılan anlaşmaların Türk Lirasına dönüşümü hususunda Cumhurbaşkanının kararlı bir tutumu varken, Türksat uydu kiralarının hala dolar üzerinden tahsil edilmesinin yanlış olduğunu söyledi. Enginyurt, özellikle yerel televizyonların, artan kur karşısında ikiye katlanan uydu kira bedellerini ödemekte zorlandıklarını, derhal bu sözleşmelerin Türk Lirası’na dönüştürülmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.