Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FATSA ZİRAAT ODASI ÜYELERİ FUAR GEZİSİNE KATILDI

FATSA ZİRAAT ODASI ÜYELERİ FUAR GEZİSİNE KATILDI
06 Ekim 2018 - 20:55

Fatsa Ziraat Odası üyeleri Samsun Tarım, Hayvancılık ve Teknoloji Fuarı’na katıldı.

247 üyenin katılım gösterdiği fuar gezisinde üreticiler modern gelişmeleri yakından bire bir görme imkânını değerlendirdiler.

“ÜRETİCİLERİMİZLE BERABER KATILDIĞIMIZ 5. FUAR”
Fuar gezisine öncülük eden Fatsa Ziraat Odası Başkanı Ziraat Müh. İbrahim Ethem Kibar, yaptığı açıklamada; “Tarımdaki modern gelişmeleri ve gelişen mekanizasyon sistemlerini üreticilerimize göstermek amacıyla Samsun’da düzenlenen tarım fuarına 247 kişilik bir çiftçi ekibiyle katılım sağladık. Göreve geldiğimiz günden beri bu, üreticilerimiz ile birlikte katıldığımız 5. Fuar organizasyonudur. Üreticilerimiz de katıldığımız fuardan oldukça memnun ayrıldılar. Çiftçilerimizden bazıları fındık toplama, dal öğütme ve süt sağım makinalarını fuar kampanyalarından alarak avantaj sağladılar. Üreticilerimizin yüzündeki memnuniyeti görmek bizlerin enerjisine enerji katıyor. Bu tarz organizasyonlara ilerleyen günlerde üreticilerimiz ile birlikte katılım sağlamaya devam edeceğiz.” şeklinde ifadelere yer verdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.