Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

ÇÖPLER YER ALTINDA OLACAK!

ÇÖPLER YER ALTINDA OLACAK!
11 Ekim 2018 - 9:14

Fatsa Belediyesi, çöplerin şehir merkezinde gelişigüzel bırakılarak görüntü kirliliğini oluşmasının önüne geçmek için konteynırları yer altına alıyor.

Ekim ayı meclis toplantısında konteynırların yer altına alınmasın avantajlarını meclis üyelerine anlatan Belediye Başkanı Muharrem Aktepe, yer altı konteynırlarının Çevre dostu ve şehir mobilyası görünümünde olduğunu söyledi. Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından mahallelerde ihtiyaç olan yerlere toplamda 170 adet yer altı konteynırı koyacak.

“İNSAN SAĞLIĞINI TEHDİT ETMİYOR”
Yer üstünde sadece çöp atma bacasının göründüğünü belirten Başkan Aktepe, “Ana konteynır yeraltında bulunur. Estetiktir ve şehir içi, site içi veya genel alanlarda rahatlıkla uygulanabilir. Konulan yerde çok az yer işgal eder ve yayalara yürüme alanı kalır. Modern ve temizlenebilir bir yapıda olup yeraltında konteynırın haznesine dökülerek insan sağlığını tehdit etmemektedir. Sinek-böcek gibi zararlıların üremesinin ve sokak hayvanlarının atık çevresinde barınma ihtimali ortadan kalmış olacak. Kolay, hızlı ve gürültüsüz yükleme özelliği vardır.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.