Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ATA CADDESİNE EL ATIYOR

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ATA CADDESİNE EL ATIYOR
13 Ekim 2018 - 11:56

Yapılan yatırımlarla ilçelerde değişim ve dönüşüm yaşatan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa’da Ata Caddesi’ni modern görümüne kavuşturacak çalışmalara başladı.

Başkan Engin Tekintaş, “Fatsa İlçesi Ata Caddesi Kaldırım Düzenleme” işi kapsamında 12 bin metrekare baskı beton imalatı ve aydınlatma çalışması yapılacağını belirtti.

12000 METREKARE BASKI BETON İMALATI GERÇEKLEŞTİRİLECEK
Fatsa ilçesinin önemli arterlerinden biri olan Ata Caddesi’ne Büyükşehrin eli değiyor. Yapılacak çalışma ile “Fatsa İlçesi Ata Caddesi Kaldırım Düzenleme” işi kapsamında 1.650 metre uzunluğunda 12.000 metrekare baskı beton imalatı ve aydınlatma çalışması yapılacak.

ASFALT ÇALIŞMASI YAPILACAK
Geçtiğimiz yıl 300 metrelik bölümünde sıcak asfalt çalışması gerçekleştirilen Ata Caddesi’nde 1400 metre daha sıcak asfalt dökülecek. Cadde üzerindeki asfalt çalışmalarının tamamlanması ve elektrik direklerinin yer altına alınmasından sonra kaldırım imalatları gerçekleştirilerek güzergâh modern görünüme kavuşturulacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.