Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FATSA KIZILAY ŞUBESİ EĞİTİM MALZEMESİ DAĞITTI

FATSA KIZILAY ŞUBESİ EĞİTİM MALZEMESİ DAĞITTI
18 Ekim 2018 - 9:53

Kızılay Fatsa Şubesi tarafından yürütülen sosyal sorumluluk projesi kapsamında Fatsa Aslancami İlkokulu’na eğitim ile ilgili araç ve gereçler verildi. Öğrenciler yeni eğitim araç ve gereçlerini kullanmaya başladılar ve Kızılay yetkililerine okullarına yapmış oldukları eğitim bağışı için teşekkür ettiler.

Eğitime her zaman destek verdiklerini ifade eden Kızılay Fatsa Şube Başkanı Erdi Şevketoğulları, “Özellikle çocuklarımızın eğitimine katkı sağlamak, onların güzel bir ortamda eğitim almalarını daha güncel eğitim materyali eğitim almalarını sağlamak bizim en büyük görevimizdir. Türk Kızılay’ı hayatın her alanında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında yer alıp ihtiyaçlarını gidermektedir. Ülkemizde ve dünya mazlumlarının hamisi olan Türk Kızılay’ını vatandaşlarımızın maddi ve manevi olarak desteklenmesini bekliyoruz” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.