Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

BAŞKAN AKTEPE ÇINAR FESTİVALİ TARİHİNİ AÇIKLADI

BAŞKAN AKTEPE ÇINAR FESTİVALİ TARİHİNİ AÇIKLADI
22 Ekim 2018 - 17:41

Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe, 16-19 Ağustos tarihleri arasında yapılması planlanan ancak sel felaketi nedeniyle ertelenen Çınar Festivali konser bölümünün 29 Ekim 2018 Pazartesi günü yapacaklarını açıkladı.

Yapılacak olan etkinlik ile ilgili bir açıklama yapan Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe, “16-19 Ağustos tarihleri arasında yapmayı planladığımız Çınar Festivalimizin Foto Safari, mahalleler arası futbol turnuvası ve Sokak basketbol etkinliklerini gerçekleştirmiş, 8-9 Ağustos tarihlerinde meydana gelen sel felaketi sebebi ile konserler bölümünü ertelemek zorunda kalmıştık. 29 Ekim Pazartesi akşamı Çınar Festivalimizin konser bölümünü Cumhuriyet Bayramı kutlamaları ile birleştirerek gerçekleştireceğiz. Bir akşam olarak planladığımız festivalde yerel sanatçılarımız Aydın Beyoğlu ve Mehmet Gümüş ile birlikte Türk Pop müziğinin sevilen sanatçılarından Betül Demir sahne alacak.  İnşallah hava şartlarının da iyi gitmesi halinde Fatsa ve çevre ilçelerimizden festivalimize gelecek olan herkese unutamayacakları bir gece yaşatmak istiyoruz. Herkesi festivalimize davet ediyoruz.” dedi.

Fatsa Belediyemiz Çınar Festivali konser bölümü 15 Temmuz Özgürlük Meydanında gerçekleşecek ve saat 19:00’da başlayacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.