Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

MURAT KAÇAK HEDEFE EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR

MURAT KAÇAK HEDEFE EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR
26 Ekim 2018 - 12:59

Yerel seçimde aday olacaklar henüz açıklanmamış olmasına rağmen, Milliyetçi Hareket Partisi’nin Fatsa belediye başkanı adayı olmasına kesin gözüyle bakılan İlçe Başkanı Murat Kaçak’ı ziyaret ettik.

Murat Kaçak seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ilçe başkanı sıfatıyla şu an milletin her daim yanında olmaya çalıştıklarını dile getirerek, seçim çalışmalarını ve belediye başkanı seçilmesi halinde yapacaklarını şöyle özetliyor Murat Kaçak:
“Davet edildiğimiz her programa, düğüne, özel günlere iştirak etmeye çalışıyoruz. Çağırılıyoruz, çağırıldığımız yerlere, davete icabet etmeye çalışıyoruz. Bu bizim insanlık yönümüz, siyaseten değil, insani vasıflarımızı yerine getirmek için milletimizin yanında olup, kucaklaşmaya çalışıyoruz. Bunu da yarın aday olduğumuz için veya aday olacağımız için yapmıyorum, bilinmesini isterim. Ben Fatsa’da Milliyetçi Halk Partisi (MHP) ilçe başkanı olduktan sonra, siyaseten hem Fatsa’mıza, hem de temsil ettiğim siyasi misyona bir renk getirmek için bunları yapıyorum.
Siyaset veya siyasi partiler millete hizmet etme aracıdır, biz bunu böyle öğrendik. Siyasi partimizi bu anlamda milletle kucaklaştırmak için mücadele veriyoruz. Millete hizmet götürebilmek için her yerde olmaya çalışıyoruz.
Resmi olmasa bile milletvekilimiz Sayın Cemal Enginyurt tarafından açıklanmış bir belediye başkan adaylığım süreci söz konusu, Allah nasip eder, inşallah o günlere kavuşursak, o günleri görürsek, aday olmak istiyorum. Adaylığımız söz konusu olduğu noktada Fatsa’yla ilgili olarak hasletimiz var, hasretimiz var. Fatsa’nın talihini de değiştirmek istiyoruz. Projelerimizde yapacak olduğumuz icraatlarla ve belediye başkanı sıfatı ile temsil ettiğimiz misyonun ortaya koyacağı gelişmelere nasıl yön vereceğimize, milletle devleti nasıl kucaklaştıracağımıza hep birlikte o günler geldiğinde göreceğiz.
Biz farklı bir vizyonun temsilcisi olmak istiyoruz Fatsa’da. Ben bu memleketin evladıyım, bu insanlarla birlikte, bu şehrin tozu toprağıyla büyüdüm. Ben bu şehirde, hepinizin bildiği gibi simit satarak, ekmek satarak bu caddelerde, sokaklarda büyüdüm. Dolayısıyla bu şehrin ne olduğunu, nelere ihtiyacı olduğunu çok iyi bilirim. Kucaklaştırabildiğim noktada, eğer o birlikteliği sağlayabilirsek ki Fatsa’nın buna ihtiyacı var ve sağlayacağımızdan şüpheniz olmasın, sevgiyle kucaklaştırıp, bu şehri sevgiyle büyüteceğiz.

Bu yönetim tarzı bu milleti ötekileştirdi
Her gittiğim yerde söylüyorum; memleketin sevgiye ihtiyacı var diyorum. Bu yönetim tarzı bu milleti ötekileştirdi, insanları birbirine düşman etti. Komşu komşuyla görüşmez oldu. Komşu komşuyu şikayet eder oldu. Allah nasip eder de yönetime gelirsek, milletimiz bizi tercih ederse, biz diyoruz ki bu şehirde hiç kimseyi birbiriyle dargın bırakmayacağız. Ben sokakta olan bir belediye başkanı olacağım. Gece insanlar beni sokakta gezerken görecekler. Sabah uyandıklarında bu caddelerde beni gezerken görecekler.
Bu milletin her derdiyle ilgileneceğim. Aramıza hiçbir mesafe koymadan, aracı sokmadan milletin direk ulaşabileceği bir belediye başkanı olacağım. Dolayısıyla herkesi sevgiyle kucaklayacağım. Milletime de o sevgiyi aşılayacağım ve bu millet kendi aralarındaki husumeti de bizimle birlikte kaldırmış olacak. Ben belediye başkanlığının emin adam olduğunu düşünüyorum. Ben bu işte emin adam olacağım. Dolayısıyla Fatsalıların bize inanmalarını istiyorum. Bir dönem onlardan vazife istiyorum, görev istiyorum. Denemelerini rica ediyorum. Yapamazsak, beceremezsek, inandığımızı ortaya koyamazsak, söylediklerimizi gerçekleştiremezsek, bir dahaki dönem içerisinde karşılarına çıkmayacağız.
Ama ben size bir söylemek istiyorum; hemşerilerimiz şunu bilsinler, eğer seçilirsek 5 yıl içerisinde bu şehirde yapılabilecek hiçbir şey bırakmayacağız. Hepsini yapacağız, bizden sonra gelecek belediye başkanının yapması gereken hiç bir şey kalmayacak, sadece milletle dertleşip, milletin derdiyle dertlenmesi yetecektir.

Biz yapılması gereken her hizmeti bu şehre yapacağız
Allah kutuplaşma ve bölünmeleri milletin arasına sokmasın bir daha. Yönetim tarzı olarak kendilerine böyle bir tarz belirlemişler, dolayısıyla bunlar milleti kucaklaştırmaktan ziyade kutuplaştırıyorlar.
Ben bu memleketin evladıyım. Bu memlekette yaşayan insanların siyasi parti ayrımı olmamalı ve olmayacak inşallah. Biz, ‘bu bizin siyasi partimizin mensubudur, bu değildir’ diye bir ayrım asla yapmayacağız. Meydanda ayakkabı boyacılığı yapan Hasan’dan, Hünkar Restoran’da garsonluk yapan Cemal’ine kadar, Dolunay Restoran’da aşçılık yapan Hüseyin ve Ahmet’ine kadar, hepsiyle beraber büyüdüm. Onlarla olan hukukumu hiçbir zaman bozmadım, hayatımızın hiçbir döneminde birbirimizden kopmadık, günün en az 1 saatini bir araya gelip birbirimizle istişare etme, dertleşme fırsatı buldum. Aradıklarında bana ulaşılabildiler, aradığımda ben onlara ulaşılabildim. Bu hukuk bizim için her şeyden önde gelen Fatsa hukukudur. Bu hukuku şimdiye kadar bozmadık, şimdiden sonra da bozmayacağız. Bunu da toplumun tamamına yansıtacağız inşallah.

Biz her yere icabet etmeye çalışıyoruz. Bunlar bizim insanlık vazifelerimiz. Atalarımız; ‘gidersen gelir’ derler. ‘Şunun düğünü, cenazesi kalabalık’ derler. Ben bunu insani bir görev olarak yapıyorum. Bunun siyasetle alakası yok. Bunlar bizim insani vazifemiz, insani görevimiz. Ben şuna inanıyorum, Fatsalı, yeri geldiğinde, inandığında duruşunu ortaya koyan bir millettir. Memleketin adamı olmanın vermiş olduğu bir samimiyet ölçeğinde büyüklerimizin, küçüklerimizin bize sevgiyle sarıldığını görüyorum ya, o dakika siyasetin dışına çıkıp, o sarılmamı onlarla olan birlikteliğime bağlıyorum. Samimiyette hiçbir sıkıntı yok. Milletin bizi benimsemesinde, kucaklamasında hiçbir sıkıntısı yok. Ben ona inanıyorum ki, bu yola Fatsa kendi yetiştirdiği, kendi içerisinden çıkan evladına, Murat Kaçak’a yetki vereceğini düşünüyorum. İnsanlar tüm samimiyeti ile, aday olduğumda oy vereceğini söylüyor. Bu sefer siyasi parti durumunda olmadan, siyasi partileri bir tarafa bırakarak, bizim gibi içlerinden çıkan kardeşlerini destekleyeceklerini söylüyorlar ve bizim için en önemlisi de bu. O sevgiye mazhar olmak, bu benim için dünyadaki en büyük getiridir. Biz bu milletin sevgisine mazhar olduk, en önemlisi bu. Yaptıklarımızla, çalışmalarımızla millet bizi kabul etti. Ben inanıyorum ki; millete karşı gösterdiğimiz samimiyet karşılık buldu. Eğer biz samimiyet ölçüsünde değil de, samimiyetten uzak davransaydık bu karşılık bulmazdı, ben buna inanıyorum.

Siyasi partiler millete hizmet etme aracıdır
Siyasi partiler, milletin partileri, neticede siyasi partiler millete hizmet etme aracıdır, biz böyle bir yönetim tarzı belirledik, güzel bir parti binası yaptık. Milletimize yakışanı yaptık. Milletimiz de bunun karşılığı olarak her gün parti binamıza gelerek, üye kayıtlarını yaptırıyorlar. Milliyetçi Halk Partisi (MHP) Fatsa’da, artık 3 binin üzerine çok çıktık, 4 bin sınırındayız, üye kaydımız hızla artıyor.
İl başkanlığımıza gönderiyoruz üye kayıtlarımızı, sahsıma telefon geldi. Orada kayıtları sisteme alan kardeşlerimiz, ‘başkanım tebrik ediyorum, Fatsa olarak birçok ilin üzerine çıktın’ dedi. Ben inanıyorum ki Fatsalılar bizim yapmış olduğumuz hizmeti görecek ve elimizden geldiğince çoğaltacağız. Milletimize seslenmek istiyorum, gelip parti binamızı gezsinler, nasıl hizmet veriyoruz buraya gelenlerle nasıl ilgileniyoruz, çalışma sistemimizin nasıl olduğunu lütfen gelip görsünler”.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.