Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

AHMET CANBAZ’IN ADAYLIĞI AÇIKLANDI

AHMET CANBAZ’IN ADAYLIĞI AÇIKLANDI
14 Kasım 2018 - 18:52

Cumhuriyet Halk Partisi’nde bazı il ve ilçelerin belediye başkan adayları, bugün gerçekleşen Parti Meclisi toplantısının ardından açıklandı. Buna göre, CHP’nin Fatsa Belediye Başkanı adayı Ahmet Canbaz oldu.

CHP Fatsa İlçe Başkanı Murat İnanlı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Fatsa’mızda Cumhuriyet Halk Partisi olarak yaklaşık 3 aydır devam eden Belediye Başkan aday adaylığı sürecinin sonuna geldik. 10 Kasım itibarı ile ilçe yönetim kurulu olarak kararımızı İl Başkanlığımıza gönderdik. İl Başkanlığımız başvurumuzu Genel Merkezimize gönderdi ve Parti Meclisimizin de takdirleriyle Avukat Ahmet CANBAZ Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa Belediye Başkan Adayımız olmuştur” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.