Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FATSA CENAZE 17.11.2018 5 Vefat

FATSA CENAZE 17.11.2018 5 Vefat
17 Kasım 2018 - 16:41

Yalıköy Mahallesi, Belice semti sakinlerinden emekli başçavuş Hasan Demir’in eşi Fatma Demir vefat etmiştir. Cenazesi öğlen namazına müteakip Yalıköy Merkez Camii’nde namazı kılındıktan sonra defnedilecektir.

Ilıca Yeşilyurt mahallesi sakinlerinden Ustaoğullarından merhum Hüseyin Usta’nın oğlu yılmaz Yalçın, Kazım, Mustafa, Avni ve Hamit ustanın babası Ali Usta vefat etmiştir cenazesi öğlen namazına müteakip Ilıca Merkez Camii’nde namaz yakalandıktan sonra toprağa verilecektir.

Bolaman Bozdoğan Mahallesi Sakinlerinden Merhume Hatice Çoban’ın eşi, Merhum Nihat Çoban, Mehmet, Mustafa ve Ahmet Çoban’ın babası, Mükerrem Çoban Vefat Etmiştir. Cenazesi öğle Namazına Müteakip Bolaman Merkez Camii’nde namazı kılındıktan sonra Bozdoğan Mahallesindeki aile kabristanlığına defnedilecektir.

Düğünlük Mahallesi sakinlerinden merhum Mustafa Yavan’ın oğlu İsmail ve Ekrem Yavan’ın kardeşi İbrahim Yavan vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip düğünlük Camii’nde namazı kılındıktan sonra toprağa verilecektir.

Hatipli Mahallesi Toplu Aydınlık Semti sakinlerinden merhum Kaytazın Sabri Çavlı’nın oğlu İbrahim Yılmaz ve Yüksel Çavlı’nın babası Mehmet Çavlı vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Karakçıoğlu mahallesinde kılındıktan sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.