Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FINDIK OCAKLARINI SÖKÜYOR!

FINDIK OCAKLARINI SÖKÜYOR!
22 Kasım 2018 - 19:26

Daha önceki bir sayımızda “KÖYLÜ ÜRETEREK KALKINACAKTIR” başlığıyla verdiğimiz bir haberde; fındık bahçesini söküp yerine mısır ekme planları yaptığının duyurduğumuz Fatsa’nın Yassıtaş Köyünden Ahmet Özcüre fındık bahçesine iş makinelerini sokup fındık bahçesini sökme işlemine başladı.

Fındık yerine başka ürünlerin yetiştirilmesiyle daha verimli bir tarın yapılabileceğini ileri süren Ahmet Özcüre, önümüzdeki günlerde fındık bahçesinin bir bölümünü sökerek yerine mısır ekeceğini açıklamıştı.

Bu açıklamasının ilk uygulamasını gerçekleştirmek için girişimde bulunan Özcüre iş makinesi getirerek fındık bahçesinde söküm işlemine başladı.

Başlattığı bu girişimin sonucunu önümüzdeki baharda alabileceğini ve sonucu gene bizimle paylaşacağını açıklayan Ahmet Özcüre, sonucun olumlu olması halinde diğer üreticilerin de kendi yolundan gideceğini tahmin ediyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.