Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Fatsa Cenaze İlanı-28.11.2018 5 Vefat

Fatsa Cenaze İlanı-28.11.2018 5 Vefat
28 Kasım 2018 - 10:37

Sakarya Mahallesi Sakinlerinden Mehmet, Mustafa Ve Hüseyin Mindiloğlu’nun Abisi, Murat Mindiloğlu’nun Babası, Ümmet Mindiloğlu’nun Amcası, Ahmet Özdemir’in Kayınpederi, İlçemiz Esnaflarından Bakırcı Sabri Mindiloğlu Vefat Etmiştir. Cenazesi Bugün Öğle Namazına Müteakip Orta Büyük Camiinde Namazı Kılındıktan Sonra Asri Mezarlıktaki Aile Kabristanlığına Defnedilecektir.

Ilıca Yeşilyurt Kadıoğlu Mahallesi Sakinlerinden Merhum Mehmet Kızı, Murat, Fatma, Mehmet, Halil Ve Mustafa Karadeniz’in Annesi, Merhum Osman Karadeniz’in Eşi, Şadiye Karadeniz Vefat Etmiştir. Cenazesi Bugün Öğle Namazına Müteakip Orta Büyük Camiinde Namazı Kılındıktan Sonra Ilıca Yeşilyurt Kadıoğlu Mahallesindeki Aile Kabristanlığına Defnedilecektir.

Yeşilyurt Telci Mahallesi Sakinlerinden Merhum Niyazi Eşi, Dursun Ve Halil Gülşen’in Annesi, Burhan Orhan Ve Samet Gülşen’in Babaannesi, Ayşe Gülşen Vefat Etmiştir. Cenazesi Bugün Öğle Namazına Müteakip Orta Büyük Camiinde Namazı Kılındıktan Sonra Yeşilyurt Aile Kabristanlığına Defnedilecektir.

Tayalı Mahallesi Sakinlerinden Merhum Mehmet Akbaba’nın Oğlu, Ahmet, Kemal, Osman Ve Minibüsçü Ali Akbaba’nın Kardeşi, Mustafa Akbaba Vefat Etmiştir. Cenazesi Bugün Öğle Namazına Müteakip Tayalı Mahallesi Camiinde Namazı Kılındıktan Sonra Aile Kabristanlığına Defnedilecektir.

Salihli Mahallesi Sakinlerinden Şubalize Yusuf Efendi’nin Kızı, Dadyan Mehmet Efendi’nin Gelini, Dadyan Mahmut Çığtay’în Eşi, Zeki Çığtay’ın Annesi, Melehat Çığtay Vefat Etmiştir. Cenazesi Bugün Öğle Namazına Müteakip Orta Büyük Camiidne Namazı Kılındıktan Sonra Aile Kabristanlığına Defnedilecektir.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.