Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

HAYIRLI OLSUN SAYIN BAŞKANIM

HAYIRLI OLSUN SAYIN BAŞKANIM
28 Kasım 2018 - 19:25

Ak Parti Fatsa Belediye Başkan Aday Adayı Yakup Yeşiltaş’ın basın açıklamasıdır.

“HAYIRLI OLSUN SAYIN BAŞKANIM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterilen Dr. Hilmi GÜLER’İ tebrik ediyor ve başarılar diliyorum.
Sayın Başkan’ın Ordu Büyük Şehir Belediye Sınırları içeresinde yaşayan tüm insanlarımıza ve diğer canlı ve cansın bütün varlıklara, planlı programlı disiplinli bir şekilde hizmet vereceğine inanıyorum. Ordunun alt yapı plan, imar ve çevre düzenleme hizmetlerinin yanı sıra diğer taraftan insanlarımızın sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını da karşılayacağından hiç şüphem yoktur.

Küreselleşme, Yerelleşme, Kent ekonomisi, istihdam ve Kent paydaşları konularının da sorumluluk üstlenerek kaliteli bir hizmet vereceğine inanıyorum. Ordu Büyük Şehir Belediyesi sınırları içeresindeki kent paydaşlarıyla, koordineli bilgi paylaşımı yapacağını, onlarında görüş ve önerilerini dikkate alarak katılımcılığı esas alarak, vatandaş memnuniyetinin de en üst seviyeye çıkaracağına inanıyorum.

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimlerde, Ordu Büyük Şehir Belediye Başkanı Adayı sayın Dr. Hilmi GÜLER’E başarılar diliyorum. Ordu, her zaman olduğu gibi yine farkını ortaya koyacak ve çok yüksek bir oranla 31 Mart 2019 gecesi büyük bir zaferin altına imza atacaktır diye düşünüyorum.

Yakup YEŞİLTAŞ
Fatsa Belediye Başkanı Aday Adayı”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.