Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

“Hayır Hasenat Mağazası” Kampanyası

“Hayır Hasenat Mağazası” Kampanyası
25 Aralık 2018 - 10:52

Fatsa’nın fotoğrafçı esnaflarından Gülay ÖZEL sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşım ile ihtiyaç sahipleri için “Hayır Hasenat Mağazası” açılması konusunda kampanya başlattı.

Maddi durumu iyi olmayan ihtiyaç sahiplerinin faydalanması için başlatılan kampanya konusunda Gülay Özel şunları yazdı; “Arkadaşlar soğukların başladığı şu günlerde ben diyorumki fatsa merkezde boş bir dükkana ihtiyaç sahipleri için bir “Hayır Hasenat Mağazası” açsak. Kullanmadığımız ama sağlam ve temiz olan kıyafetlerimizi askılara assak ve ihtiyaç sahibi insanlar oradan kendilerine ve çocuklarına ihtiyacı olanı alsa tabi kayıt alınarak ne dersiniz.Evet kış maddi durumu olana sıcak evinde kolay ama ihtiyaç sahipleri ve çocukları için eziyet. Bugün biz onları düşünmez ve yardım elimizi uzatmazsak belki Yaradanın huzurunda mahcup oluruz. Belki Rabbim onlara da faydalı olacağımız rızıkla bizi rızıklandırıyor. Şimdi öncelikle bu proje için benim 4-5 tane gönüllü ev hanımına ihtiyacım var ilgilenmek isteyenler lütfen bana ulaşsınlar. Birde şehir içinde boş dükkanı olup 1 hafta 10 gün böyle bir hayır için kullanabilirsiniz diyen birileri varsa süper olur. Birlikten kuvvet doğar.Bu kış ihtiyaç sahipleri ve çocukları montsuz, ayakkabısız, botsuz, kıyafetsiz kalmasın…😊 “

Gülay Özel’e ulaşmak için gazetemizle irtibata geçebilirsiniz. Gelişmeleri siz okurlarımızla buluşturmaya devam edeceğiz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.