Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

KALEÖNÜ KÖPRÜSÜNÜN YAPIMINA BAŞLANDI

KALEÖNÜ KÖPRÜSÜNÜN YAPIMINA BAŞLANDI
25 Aralık 2018 - 14:15

Fatsa ilçemizin Ayazlı mahallesinde bulunan, Ağustos ayında meydana gelen sel afetinde kullanılamaz hale gele gelen köprünün yapımına başlandı.

Geçtiğimiz Ağustos ayının 18’inde meydana gelen sel afetinde hasar gören köprü Kumru-Korgan karayolundan  Kaleönü-Hoylu ve Tahtabaş mahallelerine bağlantı sağlıyordu. Aynı tarihte sel afetinde Fatsa ilçemizde 4 tane köprünün hasar gördüğü ve hepsinin de yeniden yapılacağı öğrenildi. 88 metre uzunluğunda 10 metre genişliğinde yeniden inşa edilecek olan köprünün 1.5 ayda tamamlanacağı bildirildi.

“İLÇEMİZDE 4 KÖPRÜ YENİDEN YAPILIYOR”
 Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe Ağustos ayının 18’inden bu yana köprünün sel afetinde hasa görmesi nedeniyle ulaşıma kapalı olduğunu belirterek, “Karayolları Bölge Müdürlüğümüz ve Büyükşehir Belediyemiz ile ilçemizde hasar gören 4 köprü ile alakalı bir an önce çalışmalara başlamak için istişareler yaptıklarını belirterek, “Şuanda Ayazlı mahallemizdeki Kaleönü Köprüsünde çalışmalar eski köprünün yıkımı ile başladı. Geçtiğimiz 10 günlük süre zarfında platform oluşturuldu. Şuanda köprünün yapımı hızla devam ediyor. Allah’tan bir kaza keder olmazsa bu köprüyü 1.5 sonra ulaşıma açacağız. Rabbim ilçemize bir daha sel afeti göstermesin.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.