Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Murat Kaçak’ı Duygulandıran Süpriz

Murat Kaçak’ı Duygulandıran Süpriz
25 Aralık 2018 - 14:05

Murat Kaçak’ın Fatsa’da yaşayan akrabaları kalabalık bir grupla MHP Fatsa İlçe Binasını ziyarete geldi.

MHP Fatsa Belediye Başkan Adayı Murat Kaçak gece gündüz demeden saha çalışmalarına devam ederken, bir yandan da partiye yeni katılanlarla da yakından ilgileniyor. Gece geç saatlere kadar açık olan Fatsa MHP Parti binası vatandaşlarımızın akınına uğruyor.

Geçtiğimiz Çarşamba akşamı yine çeşitli mahallelerde ev ve kahvehane toplantılarına katılan Kaçak, parti binasından gelen bir telefonla programını kısa keserek dönmek zorunda kaldı. Parti binasına dönen Kaçak önemli bir süprizle karşılaştı.

MHP Fatsa Belediye Başkan Adayı Murat Kaçak’ın Fatsa’da yaşayan tüm akrabaları kendi aralarında organize olarak MHP Fatsa İlçe Binasına geldi. Yaklaşık 50 kişilik grup, kendisine desteklerinin tam olduğunu bir kez daha belirtmek üzere geldiklerini belirterek, Murat Kaçak’a başarılar diledi.
Manzara karşısında oldukça duygulanan Kaçak, ailem ve akrabalarımın arkamda bir duvar gibi sağlam durduklarını zaten bildiğini, yaptıkları bu süprizle de çok mutlu olduğunu belitti. Kaçak kendilerine hitaben yaptığı konuşmada, ailesinin ve akrabalarının desteği olmadan milletimizden destek istemek anlamsız ve abestir. Ben sahaya, hemşehrilerimin yanına gittiğimde, sizler sayesinde gönlüm rahat bir şekilde destek isteyebiliyorum. Allah yokluğunuzu göstermesin, Allah hepinizden razı olsun dedi.
Daha sonraki bir tarihte, daha geniş katılımlı bir akraba toplantısı düzenleyeceklerini de sözlerine ekleyen Murat Kaçak, kendi akrabalarıma her gün yeni dostlarımızı ve kardeşlerimizi katarak tüm Fatsa ile aile gibi olmak amacındayız. Bu ana kadar yaptığımız temaslarla bu konuda oldukça mesafe katettik. İnşallah daha çok çalışacağız ve başaracağız dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.