Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

“YOL İSTİYORUM YOL”

“YOL İSTİYORUM YOL”
25 Aralık 2018 - 13:34

Fatsa Bolaman Mahallesi Akise semti sakinlerinden Nezihe Demirbaş evine giden yolun yıllardır yapılmadığını, geçen yıl meydana gelen selden sonra ise artık ulaşıma uygun olmadığını ve bu nedenle evine gidip gelirken tehlikeler altında kaldığını açıkladı.

Defalarca belediyeye yolunun yapılması için başvuruda bulunduğu, yapılacağı konusunda verilen sözlerin tutulmadığı, yürüme yolu olarak lisenin oradan çıkıldığını, oranın da tamamen bozuk olması nedeniyle yaya olarak bile yürümeye elverişli olmadığını, hatta bu yolda birkaç kez düştüğü ve kolunun kırıldığını da belirten Demirbaş artık bu sorunun çözülmesi için yetkililerin ilgisini bekliyor. Evinin elektrik ve su sayacını okumaya ve faturasını teslim etmeye gelen görevlilerin bile eve ulaşmakta zorluk çektiğini ifade eden Nezihe Demirbaş; “ Bu evde benim başıma bir kaza veya ona benzer bir durum gelse bir yangın çıksa, ambulans ve itfaiye de eve ulaşamadığı için başımıza gelecek felaketin hesabını acaba kim verecek. Biz bu memleketin vatandaşı değil miyiz, ben neredeyse 70 yaşıma geldim, bugüne kadar bir hizmet göremedik. Bunun için Ankara’lara mı gidelim, cumhurbaşkanına mı çıkalım. Buradan sesimizi duyurmak için ne yapmamız gerekiyor. Ben yol istiyorum yol” şeklinde yaşadığı sorunu dile getirdi.

Haber: Dursun Mehmet ŞAHİN

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.