Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

2019 Fatsa’da Spor Yılı Olacak

2019 Fatsa’da Spor Yılı Olacak
01 Ocak 2019 - 19:12

Çeyrek asırdır Muay Tahi, Kickboks, Taekwondo gibi sporları yapan Burhan KAYNAK kendi spor salonunu açarak Fatsalıların hizmetine sundu.

Dövüş sporuna yönelmesinde birinci etkenin Bruce Lee ve Jean Claude Van Damme olduğunu ama asıl bu sporlara teşvik eden kişinin ise ,Kumrulu bir arkadaşının Ünye’de lise okuduğu dönemde, Burhan KAYNAK ‘ın da spora olan yeteneğinden dolayı birlikte spor salonuna gitmeye ikna etmesi üzerine başlayan spor aşkı çeyrek asırdır devam ediyor. Fatsa’dan Ünye’ye yaklaşık bir buçuk yıla yakın haftada üç ya da dört gün gidip geldi. Çeşitli salonlarda hocalık yaparak spora olan aşkını devam ettirdi. Birçok müsabakadan madalyalarla ayrılan Kaynak ; ‘’ Fatsalı gençlerin madde bağımlılığı, alkol, sigara gibi kötü alışkanlıklardan uzak tutup, Vatan’a millete daha hayırlı bir şekilde yaşamasını sağlamak için biz bu yola eşimizin dostumuzun desteği ile çıktık. Sporun yaşı asla yok. Her yaştan vatandaşlarımızın yapabileceği hareketler var. Bizlerde yardımcı olmak için buradayız. Fatsa’dan da Türkiye şampiyonu olsun, il bazlı derecelerimiz artsın, üniversitelerin spor bölümlerine daha fazla öğrenci göndermek ve sağlıklı bir hayat sürdürmek için ilçemize güzellikler katmaya geldim. ‘’ şeklinde açıklamalarda bulundu. Bizde gazetemiz olarak kendisine yeni iş yerinin hayırlı, uğurlu ve bol kazançlar getirmesini dileriz.

Başkomutanımız Mustafa Kemal ATATÜRK’ ünde dediği gibi, ‘’ Sporda başarılı olmak için bütün milletçe sporun niteliği ve değeri anlaşılmış olmak ve ona kalpten sevgiyle bağlanmak ve onu vatani görev saymak gerekir”
*HABER: D. MEHMET ŞAHİN

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.