Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Fatsa’ya Kadın Eli Değecek

Fatsa’ya Kadın Eli Değecek
01 Ocak 2019 - 19:16

Büyük Birlik Partisi Fatsa Belediye Başkan Adayı Fatma YÜMLÜ 2019 yerel seçimlerine umutla bakıyor.

“Fatsa’ya Kadın Eli Değecek” sloganı ile yola çıkan Fatma hanım, Fatsa için birçok projesi olduğunu yakın zamanda bunu tüm Fatsa halkı ile paylaşacağını dile getirdi. Büyük Birlik Partisinde 3 yıl Fatsa ilçe başkanlığı yaptıktan sonra kısa bir dönem Ordu il başkan yardımcısı olarak siyasi hayatına devam eden Fatma Yümlü, gelen desteklerden yola çıkarak Mart 2019 seçimlerinde BBP Fatsa Belediye Başkan Adayı oldu. 2002 yılında Ak Parti de başlayan siyasi serüvenine 2014 yılında son vererek BBP ile devam eden Fatma Yümlü; “Yıllardır Fatsa’da yaşayan ticaretle uğraşan biriyim. Ve desteklediğim partimden istifa ettim. Çünkü bu yönetim böyle olmamalı dedim. Adalet ve huzurun olmadığı yerde düzen olmaz düşüncesiyle BBP Başkan Adayı oldum. Aday olmamda ki tek sebep kimsesizlerin kimsesi olmaktır. Bir dönem Rabbim bana bu görevi nasip ederse, ilçemizi baştan aşağıya yaşanabilir hale getirmek için gece gündüz çalışacağım. Kimse merak etmesin, biz bu işe gönül verdik ve herkese söz veriyoruz. Değişen dünyada Fatsa’nın da hak ettiği yeri alması için çalışacağız. Yuvayı dişi kuş yapar diye bir atasözümüz var, bizde yuvamız olan Fatsa’yı bir cazibe merkezi haline getireceğiz” diye konuştu.
İlçemizde bir bayan adayın çıkmasının avantajına değinen Yümlü, çevre düzeni, iş kollarındaki dağılımın doğru yapılması, yeni iş alanlarına öncülük etmek, kadınların aktif olarak iş hayatında yerlerini alması, temizlik, yatırımların en doğru şekilde yapılması gibi her konuda yeterli çalışmaların altyapısını hazırladıklarını belirtti.
*HABER: D. MEHMET ŞAHİN

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.