Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

MUHARREM AKTEPE; “SAĞLIK, MUTLULUK VE ESENLİKLER DİLERİM”

MUHARREM AKTEPE; “SAĞLIK, MUTLULUK VE ESENLİKLER DİLERİM”
01 Ocak 2019 - 13:06

Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe 2018 yılının sona ermesi ve yeni bir yıla başlanılması nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bıraktıklarını belirten Muharrem Aktepe, “2019 yılının Fatsa’mıza, Ordu’muza ve ülkemize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz eder sağlık ve esenlikler dilerim. Yeni yıl, bizi birbirimize yakınlaştıran, millet bilincimizi pekiştiren, ülkemizin daha güçlü ve lider konumda olduğu yeni bin yılın habercisi olsun. 2018’i geride bırakırken, her zaman olduğu gibi yine yüzümüz geleceğe dönük ve daha ileriye bakıyoruz. İstiyoruz ki, dün olduğu gibi yarın da devletimize, ülkemize ve milletimize değer kattığımız bir hayat sürmenin gayretiyle, çalışıp kazandığımız, üretip sattığımız, hep beraber kalkındığımız güzel günler her daim sürsün. 2019’un, başta ailemiz ile evimize ve işimize, akabinde devletimize, milletimize ve insanlığa, içinde bulunduğu zorluklar ve sıkıntılardan kurtulmaya açılan yolda, umut ve çare olmasını diliyorum… Yeni yıl, dünyamıza bereket, güzellik ve iyilik getirsin; hayırlara vesile olsun.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.