Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Bolaman Mahallesi Doğal Şekli İle Güzelleştirilecek

Bolaman Mahallesi Doğal Şekli İle Güzelleştirilecek
08 Ocak 2019 - 14:26

31 Mart yerel seçimleri yaklaştıkça, adaylarda Fatsa için neler yapabileceğini açıklamak için mahalle gezilerine hız verdi. Seçimlere BBP Fatsa Belediye Başkan adayı olan Fatma YÜMLÜ , Bolaman mahallesinde birtakım ziyaretlerde bulundu. Cuma namazı çıkışı vatandaşlarla sohbet etti,daha sonra esnaf  ve jandarma karakolunu da ziyaret etti. Bolaman mahallesi muhtar adaylarını da ziyaret ederek hem adaylıkları hem de mahallede eksik ya da yapılması gerekenler hakkında fikir alışverişinde bulundu. Adaylık süreci ve yapacağı projelerle ilgilide bilgi veren YÜMLÜ, “ Bolaman hizmete susamış bir mahalle. Yıllardır sahil şeridi olsun, mahalle merkezi olsun pek fazla bir şey yapılmadığını gördük ve neler yapabiliriz bunları tespit ettik. 1 Nisan sabahı Fatsa Belediye Başkanı olduğum takdirde Bolaman mahallesi için düşündüğümüz projeleri hep birlikte hayata geçireceğiz. Halkımızı dinleyip onların görüşlerini alarak Bolaman’ a hak ettiği değeri vermiş olacağız. Bana gösterilen ilgi ve alaka çok güzel. Sadece kadın seçmenlerin değil erkek seçmenlerinde bu seçimde Artık yeter! dediğini duymak ve beni desteklediklerini görmek oldukça memnun edici bir durum. 1 Nisan sabahı hep birlikte Fatsa’mızı daha güzel yerlere getirmek için emek, çaba ve özveri göstereceğiz” dedi.

Fatsa’da seçimlerin güzel bir ortamda geçtiğini söylemek gerekir. CHP Fatsa Belediye Başkan Adayı Ahmet Canbaz’ında aynı gün Bolaman’da olması, adayların birbirleri ile yapmış olduğu hoş sohbet ve esprili ortam herkesten tam not aldı. Bolaman mahallesi halkı” biz çok seçim gördük ama bu kadar demokratik bir ortama az rastlamıştık. Mahallemize gelen ve bizleri dinleyen tüm adaylarımıza başarılar dileriz,” şeklinde açıklama yaptı.

HABER: D.MEHMET ŞAHİN

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.