Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

BAŞKAN ENGİN TEKİNTAŞ, “ GAZETECİLİK, ÇAĞIMIZIN EN DİNAMİK MESLEĞİDİR”

BAŞKAN ENGİN TEKİNTAŞ, “ GAZETECİLİK, ÇAĞIMIZIN EN DİNAMİK MESLEĞİDİR”
09 Ocak 2019 - 13:51

“10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLUYORUM”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Mesajında kamuoyunun doğru ve eksiksiz bilgilendirilmesini ilke edinmiş tarafsız ve özgür basının, demokratik ve gelişmiş devletlerin önemli güçlerinden biri olduğuna vurgu yapan Başkan Tekintaş şu görüşlere yer verdi:

Çağın en dinamik mesleklerinden biri olan gazetecilik, kamuoyunu aydınlatmak için günün her saatinde haber peşinde koşarak sorumluluk duygusu içinde toplumu gelişen olaylar karşısında bilgilendirmektedir.

İçinde bulundukları şart ya da koşullar ne olursa olsun görevleri peşinde koşan gazetecilerimizin düzenli bir mesai kavramı olmadan, halkı bilgilendirmek için verdiği mücadele her türlü takdirin üzerindedir.

Bilgi aktarımının yanı sıra yeri geldiğinde yöremizin, bölgemizin, ülkemizin kalkınmasına, gelişmesine de katkıda bulunan gazetecilerin toplumsal statüsünün güçlendirilmesi toplumun da yararınadır.

Demokratik kültürümüzün en önemli unsurlarından birisi olan medya kuruluşlarımızın sorumluluklarının bilincinde olarak, hem demokrasimizin gelişmesine hem de birlik ve beraberliğimizin pekişmesine katkılarını sürdürmektedirler.

Bu duygu ve düşüncelerle başta ilimizde çalışan gazetecilerimiz olmak üzere tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, tüm medya mensuplarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.