Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FATSA KOŞU VE BİSİKLET YOLU PROJESİ BİTME AŞAMASINDA

FATSA KOŞU VE BİSİKLET YOLU PROJESİ BİTME AŞAMASINDA
11 Ocak 2019 - 18:45

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Fatsa ilçesinde Atatürk Parkı Bisiklet ve Koşu Yolu Yapım işi tamamlanma aşamasına geldi. Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe ilçemize yaptığı hizmetlerden dolayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Engin Tekintaş ve ekibine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Parklar ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığından alınan bilgilere göre ilçemizin sahilinde, 2.5 km uzunluğundaki sahilde 2.70 metre genişliğinde bisiklet yolu ve 3.5 metre genişliğinde koşu yolunda çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi.

Kente spor yapma ve hareket etmeyi teşvik etme amaçlı yapılan Bisiklet ve Koşu Yolu Yapım işinde asfalt uygulamasının boyama imalatının kaldığı bildirildi.

 

“SOSYAL YAŞAM ALANLARI ARTIYOR “

Ordu Büyükşehir Belediyesi  Fatsa ilçesinde başlattığı Bisiklet ve Koşu Yolu Yapım işi ile projelerine bir yenisini daha ekliyor. Son olarak sahil boyunca 5 metre yüksekliğinde 115 adet dekoratif aydınlatma direğinde ışıklandırma işi de tamamlandı.

Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe yapılan çalışmayla Fatsa’nın modern bir sosyal yaşam alanına kavuşacağını ifade ederek, “Bu çalışmanın bir benzerine Büyükşehir Belediyemiz Altınordu ilçemizde Akyazı ve 19 Eylül Atatürk Rıhtımı’nda yapmış ve taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanmıştı. İlçemizin sosyal yaşam alanlarını artırmak adına inşallah çok yakında Fatsa’da hayata geçirmiş olacağız.” dedi.

PROJE 10 BİN 580 METREKARE ALAN ÜZERİNDE UYGULANACAK

Proje 10 bin 580 metrekare alanda uygulanıyor. Başkanı Aktepe, “10 bin 580 metrekare alan içerisinde insanların uzun süre vakit geçirebileceği 2.5 km uzunluğundaki sahilde, 2.70 m genişliğinde bisiklet yolu ve 3.5 metre genişliğinde koşu yolu yapılıyor. İlçemize yaptığı hizmetlerden dolayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Engin Tekintaş ve ekibine çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.