Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Bahçeler Mahallesi Sorunlarının Çözümü Konusunda Destek Bekliyor

Bahçeler Mahallesi Sorunlarının Çözümü Konusunda Destek Bekliyor
19 Ocak 2019 - 19:26

Fatsa Bahçeler mahallesinde yaşanan elektrik sorunlarının yanı sıra yollardaki bozukluklar ve yapılamayan hizmetler vatandaşları isyan etme noktasına getirdi.

Konu hakkında görüşme yaptığımız mahalle muhtarı Mevlüt GÜNEY, “Bölgemizde sadece kar yağışında değil sürekli olarak elektriklerle ilgili problem yaşamaktayız” diyerek elektrik kesintilerinin olması dışında elektriklerin gündüzde yandığını bu konuda dilekçeler yazıldığını, sözlü olarak ta bildirildiği halde tam anlamıyla çözüme kavuşturulmadığını dile getirdi.
Yaklaşık 40 yıllık direkler tam anlamıyla işlem görmediğini belirten Mevlüt GÜNEY “Belediyeden yol talep ediyoruz belediyemiz bizlere yol yapmak yerine malzemesini biz sizlere verelim siz kendiniz yapın şeklinde açıklama yapıyor. Bizler mahallemiz için zaten elimizden geleni yapıyoruz ama birde bunun üzerine işçilik hizmetlerinin bizlere verilmesi çokta mantıklı bir durum değil. Tüm devlet büyüklerimizden bu konu hakkında destek bekliyoruz” diye konuştu.

ÜNLÜ SANATÇI FATSALI FAHRETTİN
Haberimizin konusu hakkında İstanbul’dan bizlere ulaşan Ordulu Türk halk müziği sanatçımız Fatsalı Fahrettin” Fatsa aşağı bahçelerde yaklaşık 6 aydır sokak lambalarımız neredeyse 24 saate yakın bir süre yanıyor. Ordu’daki yetkililere biz bunları bildirdik. Yeterli gelmediğini düşündük ve bu konuyu Cumhurbaşkanlığına kadar taşıdık. Mahallemizin geçim kaynağı fındık ve bu sene selden dolayı fındıkta olmadı, olan da sel nedeni ile kayboldu. Gündüz yanan direklerin ücreti nereden alınacak? Yazık değil mi burada boşa giden elektrik” dedi.

* HABER. D.MEHMET ŞAHİN

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.