Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Fatsa İnönü Mahallesinde Heyelan Tehlikesi

Fatsa İnönü Mahallesinde Heyelan Tehlikesi
20 Ocak 2019 - 23:39

İlçemiz İnönü mahallesinde yer yerinden oynuyor desek yanlış olmayacak. Mahallede yaklaşık 4 gün önce başlayan heyelan hala devam ederken, yetkililerin mahalleye ulaşmaması, vatandaşları isyan etme derecesine getirdi.

Yetkililere yaşanan doğal afeti bildiren mahalle sakinleri destek görmediklerini heyelanın hala devam etmesi nedeni ile can ya da mal kaybının oluşmasından endişe duyduklarını belirtirken, konu hakkında haber merkezimize ulaşan Haydar MELEK, “4 gündür mahallemizde heyelanla ilgili sorunlarımız var ve devam etmektedir. Bazı evler kullanılamaz hale geldi. Yollarda yarıklar oluştu ve günlük hayatımızı tehlikeye atıyor. Bu gece saatlerinde bölgemize ulaşan AFAD ekipleri inceleme yaptı ve evlerin bir kısmında oturulamaz dedi. Evlerin kendi çabalarımızla bir an önce boşaltılmasını bizlere söylediler. Bizler şuan evlere girmek için duvarları dahi kırıp içeriden bir şeyler almaya çalışıyoruz. Burada bizim başımıza gelebilecek aksi bir durumda bunun hesabını kim verecek onu merak etmekteyiz. Mahallemizin riskli yerlerine emniyet şeridi dahi çekilmemesi burada yaşanacak olumsuz bir durumda değerli büyüklerimizin üzmeyecek midir? Evlerde yaşayan yaşlılar ve ev sahipleri gözyaşları içerisinde destek beklemekte. Bir an önce yer gösterilme ve zemin etüdü ile ilgili çalışmalar başlatılmalı” dedi.

Fatsa Söz Gazetesi olarak yetkililerin ivedi bir şekilde konuyu takip etmelerini rica ediyoruz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.