Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

BAŞKAN ADAYI KİBAR’DAN İLK ZİYARET FATSA BELEDİYESİ’NE

BAŞKAN ADAYI KİBAR’DAN İLK ZİYARET FATSA BELEDİYESİ’NE
24 Ocak 2019 - 17:35

AK Parti Fatsa Belediye Başkan Adayı İbrahim Ethem Kibar seçim çalışmaları kapsamında ilk ziyaretini Fatsa Belediyesi’ne gerçekleştirdi.

Beraberinde AK Parti İlçe Başkanı İsa Yüksel, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Gencay, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Serpil Koçan ve partililer ile birlikte Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe’yi ziyaret eden AK Parti Fatsa Belediye Başkan Adayı İbrahim Ethem Kibar ziyarette hem sohbet ettiler hem de seçim çalışmaları hakkında istişare yaptı.

“BAŞKANIMIZIN TECRÜBELERİ BİZLER İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”
Ziyarette ilk açıklamayı yapan AK Parti Fatsa Belediye Başkan Adayı İbrahim Ethem Kibar, “Başkanımıza misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederiz. Aynı partiye, aynı davaya yıllarca gönül vermiş bir kardeşi olarak kendisinin 15 yıldır Fatsa Belediyesi’nde yaptığı tüm tecrübelerden faydalanmak, Fatsa Belediyesi’nin genel durumundan gelecekteki projelerinden faydalanma anlamında istişarelerde bulunmayı hedefliyoruz. Yoğun bir maratona gireceğiz, yoğun maraton içerisinde başkanımızın tecrübeleri bizler için çok önemli olacak. Başkanımıza çok teşekkür ederim.” dedi.

“ALLAH FATSA’MIZ İÇİN GÜZEL HİZMETLER YAPMAYI NASİP ETSİN”
Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe’de yaptığı açıklamada, “31 Mart yerel seçimlerine gittiğimiz bugünlerde partimizin Fatsa Belediye Başkan Adayı olan İbrahim Ethem Kibar kardeşimiz bizleri ziyaret etti. Ben de Fatsa’mıza ve partimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Allah utandırmasın inşallah.  İki aylık süreç zarfında biz kendisiyle beraber olacağız. Bu süreçte hem seçim çalışmalarında hem de belediye çalışmalarında birlikte hareket etmeye çalışacağız. Allah Fatsa’mız için güzel hizmetler yapmayı nasip etsin.” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.