Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FATSA BELEDİYE BAŞKANI NASIL OLMALI?

FATSA BELEDİYE BAŞKANI NASIL OLMALI?
24 Ocak 2019 - 9:09

Fatsa’da düğünlerde müzisyenlik yaparak geçimini sağlayan Eyüp YILMAZKURT, hayalindeki belediye başkanını bir vatandaş gözüyle bizlere aktardı.

Özlenen ve beklenen kavramlarını en güzel şekilde açıklayan YILMAZKURT, “Ben düşünce olarak her zaman doğrudan yana oldum. Yanlışa yanlış demeyi benimsedim. Şuna inanıyorum ki Fatsa şu anda iyi yönetilmiyor. İyi yönetilmeyen belediyeyi daha iyi yöneteceklerin devralmasından yanayım. Bazı insanlar düşüncelerini açık açık ifade edemiyorlar. Ben bu insanlara öncülük etmek istiyorum. Çünkü benim gibi düşünüp de söyleyemeyenler var. Ben şu anda eski Fatsa’yı özler hale geldim. Kurtuluş mahallesinde oturuyorum. Fatsa’nın en ihmal edilmiş mahallesi burası. Yıllardır yolları yapılmaz, kaldırımları yapılmaz.

Eskiden bir Atatürk parkımız vardı, rahmetli Mustafa Çamaş döneminde. Çoluk çocuğumuzu alıp gider orada ucuz tarife, halk işi pidemizi yerdik. Oraya parası olan olmayan giderdi. Şimdi oraları birilerine ihale ile verdiler. Halkın oralara gitmesi artık hayal oldu. Aynı şekilde Dolunay’da, Çamlık’ta gene belediyenin işlettiği bir pide salonu vardı. Orayı da birilerine verdiler. Artık oraya da herkes gidemiyor.

Ben bir zamanlar Ak Parti’ye gönül vermiş biri olarak yanlışlara yanlış demenin zamanının geldiğine inanıyorum. Kimse bana yanlış olan bir şeyin doğru olduğunu anlatmaya kalkışmasın. Bu partinin iktidar olması için bizler de oy verdik. O zaman biz Fatsa’nın Mustafa Çamaş döneminden daha iyi olmasını, daha ileriye gitmesini hayal ediyorduk. Biz bu partiyi bugünlere bu hayallerle getirdik. Ama şimdi şunu gördüm ki; biz 15 yıl öncekinden çok daha gerilere gittik. Mustafa Çamaş’ın döneminden bile öncesini özletti bize bu parti. Ben bundan kesinlikle rahatsızım ve şuna inanıyorum ki Fatsa’da artık yönetimde bir değişiklik olmasının zamanıdır hatta zamanı geçmiştir bile. Bu seçim bu değişikliği gerçekleştirmek için bir fırsattır. Halkımız bunu iyi değerlendirmelidir. Bu seçimde halkımız bu yönetimin karşısında en güçlü olan adayı yani kazanacak adayı desteklemelidir. Çünkü Fatsa artık bu yönetimden kurtulmalıdır. Ben bunların ortamından geldim. Orada bakıyorsunuz hep birlikte yanlış da olsa alkışlıyorlar. Neyi alkışladıklarını da bilmiyorlar. Biz doğru olan kimse onun yanında yer almamız lazım. Bu istek ve duygular içinde 31 Mart günü yapılacak seçimin vatanımıza ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.