Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FATSA ZİRAAT ODASINDA HAYDAR GÜRSU GÖREVE TALİP

FATSA ZİRAAT ODASINDA HAYDAR GÜRSU GÖREVE TALİP
24 Ocak 2019 - 17:16

Fatsa Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyesi Haydar Gürsu Şubat ayında gerçekleşecek olan Genel Kurul ile Oda Başkanlığı seçiminde Başkan Adayı olarak göreve talip olduğunu açıkladı.

Yönetim Kurulu üyelerinin desteği ile adaylığını açıklayan Haydar Gürsu’nun basın açıklamasında Ziraat Odası Meclis Başkanı Zeki Seri, Başkan Yardımcısı Ömer Yıldız, AK Parti Fatsa Belediye Başkan Adayı, Ziraat Odası Eski Başkanı ve Ziraat Odası Meclis Üyesi İbrahim Etem Kibar’ın yanı sıra tüm yönetim kurulu hazır bulundu.

Haydar Gürsü, Eski Başkan İ.Etem Kibar’a teşekkürlerini ileterek başladığı konuşmasında;

“Saygıdeğer basın mensupları;

Bildiğiniz üzere; Yönetim Kurulu Başkanlığımızı yürüten Sayın İbrahim Etem KİBAR 29.11.2018 tarihinde Fatsa Belediye Başkanı olarak hizmetlerine devam etmek üzere görevinden istifa etmiştir.

Birlikte geçirdiğimiz bu süre içerisinde yapmış olduğu takdire şayan başarılı çalışmalarından ve bizlere hizmet noktasında rehberlik etmesinden dolayı kendilerine saygılarımı ve şükranlarımı sunuyorum…

Değerli basın Mensupları;

Toprak anadır, yardır… Berekettir,  başımızın tacıdır… Toprak sevgiye merhamete muhtaçtır.

Toprakla yoğurulmuş geçmişimizin izinden giden bizler; Toprakla haşır neşir olurken aynı zamanda geçmişimizi yad ederiz. Biz biliriz ki geçmişine saygısı olmayan toplumların asla geleceği olamaz.

Ülkemizin kalkınmasında en önemli argümanlardan biri olan toprakla tarımla uğraşan çiftçilerimiz;

Emeğinin karşılığını, alın terini almaları bereketli tarım ve berektli kazanç için desteğe, bilgiye ihtiyaç duymaktadırlar. Sayın İbrahim Etem KİBAR Başkanımız döneminde yapılan başarılı çalışmaların, yenilikçi atılımların, verimli sonuçların devamı için tüm ekibimizle kaldığımız yerden devam edecek bir anlayışla hizmet etmek üzere 23. Dönem Olağan Genel kurulunda yapılacak seçimler için adaylığımı sizlerin aracılığı ile kamuoyuna açıklıyorum…

Rabbim nasip eder görev tevdi edilirse; Fatsa’ya, Fatsalıya, çiftçilerimizi temsile yakışır hizmet etmek  için ekibimle gece gündüz demeden çalışacağız…

Rabbim yar ve yardımcımız olsun…

Saygı, sevgi ve muhabbetlerimle hepinize teşekkür ederim…” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.