Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

LÜTFEN BİRİ DUR DESİN!

LÜTFEN BİRİ DUR DESİN!
25 Ocak 2019 - 17:10

İçinde bulunduğumuz mevsim diğer yıllara göre daha sert geçtiği ortada.

Kar yağışının olması, yaşanan heyelanlar ve fırtına bu sene herkesi etkiledi. Bizlerde bu konuda gelen haberleri değerlendirip yetkili kişilere ulaşması için aracı olmaya çalışıyoruz ama şikâyetler o kadar arttı ki bizleri de isyan etme noktasına getirdi. Devrilen direkler, 24 saat yanan sokak lambaları, elektrik verilemeyen mahalleler gibi…

İlçemiz Buharı Mahallesinde de yine elektrik direğinin devrilmesi sonucu yetkililere ulaşan mahalle halkı, 10 gündür sorunun çözülmemesi yüzünden sıkıntılar çekmekte. Konu hakkında bizlere aracı olan Hasan Basri Tarakçıoğlu’na teşekkür ederiz. Kendisi Fadime TARAK adına bizlere ulaştı ve yaşı gereği bu işleri yapamadığını yardımcı olduğunu belirtti. Fadime teyzenin bu durumuna lütfen duyarsız kalmayın. Seçimden seçime bölgemize gelen bazı Milletvekilleri nede buradan bir çağrımız olacak. Gezin bölgemizi ama sadece kafe, restoran, kültür merkezleri, parti binalarını değil. Göz boyamakta olsa bu insanların en azından yanında olmuş hissi verin. İnanın sizlere karşı sempatimiz daha da artacak.

HABER: D.MEHMET ŞAHİN

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.