Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

SAADET PARTİSİ FATSA BELEDİYE BAŞKAN ADAYINI AÇIKLADI

SAADET PARTİSİ FATSA BELEDİYE BAŞKAN ADAYINI AÇIKLADI
28 Ocak 2019 - 9:58

Saadet Partisi Fatsa Belediye Başkan Adayı Hüseyin AKOT oldu.

Hüseyin Akot’un Belediye Başkanı Adayları olduğunu ilk olarak Saadet Partisi Fatsa İlçe Başkanı İsmail Koçan sosyal medya hesabından duyurmuştu.

Partisinin Ankara’da ki aday tanıtım toplantısına katılan Hüseyin Akot, adaylığının kesinleşmesinden sonra bir açıklama yaparak; “Saadet Partimizin Fatsa Belediye Başkan Adaylığı görevini, Fatsa ve Fatsalılara olan hizmet aşkımızdan dolayı, yoğun uğraşlar sonucunda şahsıma tevdi edilmesinden son derece onur duydum. Üstlenmiş olduğum bu görevin hakkını verebilmeyi ve en güzelini yapabilmem için Mevla’mdan yardım dilerim. Beni bu kutlu göreve layık gören başta Genel Başkanım Muhterem Temel Karamollaoğlu olmak üzere, İlçe Başkanım İsmail Koçan ve Teşkilat kademlerinde fedakârca çalışan tüm Dava kardeşlerime, teşkilat yönetici ve mensuplarımıza Teşekkür ederim.

Aynı zamanda Aday adayı olan kardeşim Ahmet Topaloğlu’nun göstermiş olduğu alçakgönüllülük ve desteklerinden dolayı şahsına şükranlarımı sunarım.

Ayrıca, kendime kardeş bildiğim Fatsa halkına ve dostlarıma samimi dilek, dua ve destekleri için teşekkür ederim.

Adil, Şeffaf, Kararlı yani AŞK ile çıktığımız bu yolda, Fatsa sevdalısı, herkesin ve herkesimin hizmetkarı olmaya ve kıymetli oylarına talibim.

Bu sevda bitmez bitmeyecek…” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.