Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FATSA ZİRAAT ODASI SEÇİMİ 23 ŞUBAT 2019’DA

FATSA ZİRAAT ODASI SEÇİMİ 23 ŞUBAT 2019’DA
29 Ocak 2019 - 13:18

Fatsa Ziraat Odası tarafından Fatsa Park Restoran’da delege mazbata dağıtımı ve bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Seçim tarihi ise 23 Şubat 2019 Cumartesi günü olarak belirlendi.

Toplantıya Fatsa Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yıldız, Fatsa Ziraat Odası Başkan Adayı Haydar Gürsu, Ziraat Odası yönetim kurulu üyeleri ve delegelerinin yanı sıra çok sayıda mahalle muhtarları katıldı.

“BİZİ YALNIZ BIRAKMAYAN DELEGE ve MUHTARLARA TEŞEKKÜR EDERİM”
Toplantıda açılış konuşmasını yapan Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yıldız; “4 yıl önce yapmış olduğumuz kurultayda bize görev veren ve aldığımız görevi icra ederken bizleri yalnız bırakmayan delege ve muhtarlarımıza teşekkür ederim. Yola çıktığımız yol arkadaşımız, başkanımız ve şimdi ki Fatsa Belediye Başkan Adayımız Sayın İbrahim Ethem Kibar Bey’e yapmış olduğu hizmet ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. 4 yıl önce görev aldığımız odanın modeli, durumu ve işlevi ortadayken bu 4 yıl zaman içinde neler yaptığımızı uzun uzun anlatmayacağım. Fakat şunu söylemeden geçemeyeceğim; o gün teslim aldığımız oda, bugün Türkiye Ziraat Odaları Birliği ve Türkiye genelinde bütün Ziraat odalarının örnek aldığı bir oda olmuştur. Fatsa Ziraat Odası Türkiye’de birinci konumda olmuştur ve bu başarıdan Cumhurbaşkanımızın da bilgisi olmuş ve İbrahim Etem Kibar Bey’i bu çalışmalarından dolayı takdir, tebrik etmiş ve Belediye Başkan Adaylığı ile ödüllendirmiştir. İyi ki Etem Bey ile iş ve yol arkadaşlığı yapmışız” dedi.

“ADAYIMIZ ALİ HAYDAR GÜRSU
Etem Kibar’ın Ankara’da olduğunu ve herkese selamlarını ilettiğini belirten Ömer Yıldız; “İbrahim Etem Bey’in odadan ayrılması sonucunda aynı meclis içinde yeni başkan adayımızı belirledik. 23 Şubat tarihinde yapılacak olan kurultayda adayımız olarak yol arkadaşımız Ali Haydar Gürsu’yu belirledik” dedi.

“TÜRKİYE GENELİNDE ÖRNEK ALINAN BİR ODAYIZ”
Yola çıktığımız yol arkadaşımız İbrahim Ethem Kibar Bey’e Fatsa Belediye Başkan Adayı lığı sürecinde başarılar dileriz ve yaptığı başarılı çalışmalardan ötürü kendisine teşekkür ederiz diyen Fatsa Ziraat Odası Başkan Adayı Haydar Gürsu, “4 yıldır Ziraat Odası yönetim kurulunda görev aldım. 4 yıllık Fatsa Ziraat Odası yönetiminde yaptığımız çalışmaların hepiniz bilincindesiniz. Fatsa Ziraat Odası ülke genelindeki ziraat odaları içerisinde yaptığı çalışmalar sayesinde örnek alınan bir oda haline gelmiştir. Odamız birçok hususta birinci sırada yer almaktadır. İstişarenin öneminin bilincindeyim. Sizlerle tanışmak ve kaynaşmak için böyle bir toplantı tertip ettik. Katılımlarınız için hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.