Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

HÜSEYİN AKOT BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

HÜSEYİN AKOT BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ
07 Şubat 2019 - 13:59

Saadet Partisi Fatsa İlçe Teşkilatı, Belediye Başkan adaylarının açıklanmasının ardından seçim çalışmalarına başladı.

Saadet Partisi Fatsa Belediye Başkan Adayı Hüseyin Akot, Fatsa’da görev yapan basın mensupları ile biraya gelerek projelerini açıkladı.

Fatsa’yı Ordu’nun en modern ilçesi haline getirmek için canla başla el birliği ile çalışmaya devam edeceklerini dile getiren Hüseyin Akot, belediye başkanı olması durumunda katılımcı, sosyal belediyeciliğe ağırlık vereceklerini ve herkese aynı mesafede olacaklarını kaydederek, şöyle devam etti: “İnşallah Fatsa halkımızın güvenine mahzar olmaya çalışacağız. Kimseyi ötekileştirmeden herkesi aynı muhabbetle kucaklayacağız. Yapacağımız her çalışmada her kesimin, mahallenin ve tüm sivil toplum kuruluşlarının fikrini alacağız. İlçemizi gençlerimiz, kadınlarımız, yaşlılarımız, esnafımız yani toplumun tüm kesimlerinin katılımı ile birlikte yöneteceğiz. Belediye başkanlığımız süresi içerisinde ekonomi, şehircilik, imar, ulaşım, tanıtım, turizm, yeşil çevre, sosyal kültürel ve sağlık projelerini yeniden ele alarak hızla ilçe halkımızın hizmetine sunacağız. Özellikle istihdama ve yatırımcılara yönelik iş adamlarımıza, girişimcilerimize yönelik iş geliştirme, çeşitlendirme ve geliştirdikleri projelerin desteklenmesini sağlayacağız. İlçemizde işsizliğin azaltılması için istihdama yönelik projelerden turizm, sanayi ve tarıma yönelik yatırımların teşvik edilmesini ve desteklenmesini sağlayacağız. Şeffaf yönetim ve katılımcı belediyecilik anlayışını inşallah ilçemizde yerleştireceğiz.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.