Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FATSA CENAZE İLANI-10.02.2019- 3 Vefat

FATSA CENAZE İLANI-10.02.2019- 3 Vefat
10 Şubat 2019 - 9:44

  1. Aşağı ardıç mah. Sakinlerinden bayrambaşoğullarından merhum Mehmet Ali CAM’ın oğlu ilçemiz esnaflarından Osman Nuri CAM’ın abisi Hikmet CAM’ın babası Kemal ÖZCAN’ın kayınpederi Ercan ve Barik CAM’ın amcası Ahmet CAM vefaat etmiştir cenazesi bügün öğle namazına mütakiben Aşağı ardıç mah. Camiinde namazı kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.
  2. Tepecık mah sakınlerınden merhum Alı GÜLBUDAK’IN eşi Esme GÜLBUDAK vefat etmıstır.Cenazesı bugun oğle namazına mütakıben tepecık mah camııınde namazı kılındıktan sonra aıle kabrıstanlıgına defenedılecektır.
  3. Aşağı bahçeler mah sakınlerınden çakıroğullarından İsmail veOsman Çakırın babası Rüştü UÇUN ,Şükrü GÜLMEZ ve Dursun MENKEŞİN kayınpederi HACI ALİ ÇAKIR vefat etmiştir.Cenazesi bugun ikindi namazına mütakiben aşağı bahçeler mah camiinde namazı kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.