Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

KAYIP KAÇAK BEDELİNE FATSA’DAN İTİRAZ VAR!

KAYIP KAÇAK BEDELİNE FATSA’DAN İTİRAZ VAR!
13 Şubat 2019 - 14:59

Kayıp Kaçak Bedeli, TRT Payı, Okuma bedeli, bakım ücreti gibi elektrik faturalarına yansıyan ek ücretlere karşı Fatsa Ahde Vefa Derneği (FADER) tarafından imza kampanyası başlatıldı. Reşadiye Caddesi Kavlanağacı karşısına kurulan imza kampanyası standına vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösteriliyor.

Bir hafta boyunca sürecek olan imza kampanyasına 30 Bin Fatsalı vatandaşın katılımını bekleyen FADER Başkanı Nuh Küçük, “Elektrik faturalarına yansıyan haksız ücretlerin son bulmasını istiyor ve vatandaşımızın bu konuda ki sorunlarına çözüm bulmak için bu kampanyayı düzenliyoruz” dedi.

Ahde Vefa Fatsalılar Derneği Başkanı Nuh Küçük, “Biz bir sivil toplum örgütü olarak tüzüğümüzün gereği halkımızın bilinçlendirmek ve hizmet etmek amacıyla bu kampanyayı başlattık. Uzun süredir halkımızın şikâyet ettiği elektrik faturalarında ki kayıp kaçak bedeli, okuma bedeli, bakım ücreti, TRT Payı gibi hukuksuz olduğunu iddia ettiğimiz ücretlerin alınmaması ile ilgili Fatsa’da bir imza kampanyası başlattık. Konu ile alakalı ilgili mercilerin bilgileri vardır ve tamamen yasal bir kampanyadır. Topladığımız imzaları bir dilekçe ile beraber Türkiye Büyük Millet Meclisine gönderip yasal değişikliğin yapılmasını talep edeceğiz. Bu konuda imza kampanyamız bir hafta boyunca devam edecektir. Böyle bir kampanya ile konuyu gündeme taşıyoruz. Umuyoruz ki ülkemiz genelinde halkımızın hassasiyetinin ve taleplerinin doğrultusunda TBMM’de bulunan milletvekillerimiz, kanun koruyucularımız kanun değişikliğine giderler ve tüm toplumun şikâyetçi olduğu konuların bertaraf edilmesi noktasında çalışma başlatırlar.” diye konuştu.

“Kampanya için gerekli hazırlıkları yaptıklarını dile getiren Nuh Küçük, “Dilekçelerimiz hazır ve hukukçularımız bu konuda gerekli çalışmalarını yapmışlardır. Hangi konularda nelerin değişmesi gerektiği şeklinde ki çalışmalarımızı dilekçelerimizle birlikte TBMM göndereceğiz. Halkımızın bu konuda desteklerini bekliyoruz.”

İmza kampanyasının Hedefi 30.000 Fatsalı

Ahde Vefa Fatsalılar Derneği Başkanı Nuh Küçük “Şuana kadar 2500-3000 kadar vatandaşımız imza kampanyamıza destek vererek imza attılar. Hedefimiz Fatsa’da bir haftalık süreçte 30 Bin imza toplamak. Biz Türkiye’de ilk olarak Fatsa’da böyle bir kampanya başlattık ve diğer ilçelerden destek amaçlı formlarımızdan istiyorlar. Vatandaşlarımızda destek amaçlı imza formlarımızı çoğaltarak bulundukları ilçelerden bizlere imzalarını gönderebilirler. Bu kadar ilgi ve alakadan dolayı bu imza kampanyamız ülke genelinde karşılığını bulacaktır. Umuyorum ki vatandaşımızın şikayetçi olduğu bu konu içinde hükümetimiz bir çalışma başlatacak ve çözüm bulacaktır” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.