Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

ÜLKÜCÜLER FIRAT İÇİN YÜRÜDÜ

ÜLKÜCÜLER FIRAT İÇİN YÜRÜDÜ
22 Şubat 2019 - 13:06

20.02.2019 Çarşamba günü ‘’ FIRAT İÇİN YÜRÜYORUZ ’’ programını düzenleyen Fatsa Ülkü Ocakları, dört yıl önce bıçaklanarak yaşamını yitiren Fırat Yılmaz ÇAKIROĞLU için yürüyüş düzenledi.

Fatsa Ülkü Ocakları Başkanı Doğukan AK; “20 Şubat 2015 tarihinde Ege Üniversitesi’nde Şehit edilen Fırat Yılmaz ÇAKIROĞLU anısına tertip ettiğimiz Yürüyüşe , resim sergisine ve Mevlid programlarına iştirak eden Ülkü Ocakları Ordu İl Başkan’ımıza ve yönetimine, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fatsa İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyelerine ‘’ 1 FIRAT GİDER 1000 FIRAT GELİR ’’ diyen Fatsa’nın Yiğit Bozkurt’larına her biri Elif duruşlu, İffet Abidesi Asena’larımıza , yüreği Vatan aşkı ile çarpan kıymetli Fatsa’lı Hemşehri’lerimize ve Polis Teşkilatımıza teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Doğukan AK konuşmalarını şöyle sürdürdü; “Bugün burada kendisini Türk’ün Kutlu davasına adamış kalbi vatan aşkı ile çarpan Ege’nin bozkurt’u Fırat Yılmaz ÇAKIROĞLU’nu anmak ve onun hatırasını yaşatmak için toplanmış bulunmaktayız. Fırat Yılmaz ÇAKIROĞLU Ege Üniversitesi 4’üncü sınıf Tarih Bölümünü başarıyla bitirmek üzereyken, güdümlü basının karşıt görüşlü öğrenci diye takdim ettiği fakat açıkça terör örgütü üyeleri ve teröre göz yuman kişiler tarafından şehit edilmiştir. Türk’ün düşmanı çoktur, fakat Türk’ü korumak isteyenin düşmanı daha çoktur. Bu çok olan düşmana karşı çelik gibi iradeleriyle Fikri kaynağını Orhun’dan alan, Hira Mağarası’ndaki ‘Oku’ emrine kulak veren, Çanakkale’de kahramanlığın destanını yazan bir milletin günümüzdeki yansıması olan Ülkücüler milli şuurla davalarına sahip çıkacak ve onu korumak için şehadet şerbeti içmekten asla çekinmeyecektir. Fırat Yılmaz her türlü insan kutsiyetini hedef haline getiren PKK terör örgütü tarafından 20 Şubat 2015 tarihinde Şehit edilip Ülkücü Şehitlerimiz gibi Türk- İslam değerlerinin temsilcisi ve taşıyıcısı olarak tarihe mal oldu. Türk’ün öz evladı Ege’nin Bozkurt’u Mertçe yaşadı fakat kalleşçe Şehit edildi ve aramızdan bedenen ayrıldı. Bu şehadete, geleceğin Kızıl Türkiye’sini yaratma çabasında olanlar sessiz olabilir.  Kıblelerini Moskova’ya, Pekin’e veya Pensilvenya’ya çevirenler susabilir. Hepimiz Ermeni’yiz , hepimiz Rum’uz diyenler susabilir. Milliyetçiliğe karşı duran vatansızlar susabilir. Dışarıdan beslenme satılmış uçaklar susabilir. Aklını sadece seçime odaklamış koltuğu ile bütünleşmişler sorumsuzlar susabilir. Fakat, Türklük şuur ve gururuna İslam ahlak ve faziletine sahip şuurlu Ülkücü gençlik bu ihanet olayına sessiz kalamaz. Ruhi KILIÇKIRAN’dan, Fırat Yılmaz ÇAKIROĞLU’na o ruhu yaşatacak olan  ruh burada, bu meydandadır. Ülkücü hareket ve onun öz evlatları olarak Şanlı Türk Tarihinin kendine yüklediği misyonu her daim yaşatacaktır. Ülkümüzün sınırları Ülkemizin sınırlarıyla bir değildir. Ülkümüz ilimde, teknikte, medeniyette en üstte büyük Türkiyedir. Dost düşman herkes bilsin ki; son Türk kalana kadar Türk ile Gayri Türk’ün kavgası kıyamete kadar sürecektir. Allah Türk adı yaşasın diyenlerin Mekanını Cennet Eylesin. Allah Millet ölmesin diyerek can verenlerin mekanını cennet eylesin. Allah ezan susmasın diyerek şehadete yürüyenlerin mekanını cennet eylesin.

Allah, bayrak inmesin diyen Fıratların sayısını arttırsın. Bizler Dünya’da bir eksik cennet de bir fazlayız. Bir ölür bin doğarız. Ne mutlu Türk’üm diyene”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.