Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Fatsa Siyasetine“SADE” Bir Yüz

Fatsa Siyasetine“SADE” Bir Yüz
26 Şubat 2019 - 11:29

Geçmiş dönemlerde Fatsa siyasetine yön veren ve geride iyi bir izlenim bırakarak siyasi hayatını sonlandıran Mustafa SADE’nin oğlu Arif Nihat SADE’yi CHP meclis listesinde görünce gençlerinde siyasi sahnede olması bizleri mutlu etti.

Siyaset sahnesinde bu kadar bilgi birikimi olan ve çevresi tarafından sevilen SADE ailesini tekrar siyasi yaşam içerisinde görmek Arif Nihat Sade ile mümkün olacak gibi.

Günümüz siyasetinde pek fazla genç adaya yer vermeyen parti yönetimleri, gençlerimizi farklı şekilde değerlendirmeye çalışarak ilerleyen yaşlarda faydalanmaya çalışmaktadır. Tabi ki bunun doğruluğunu tartışmak göreceli bir kavram olacağı için ucu açık bir durum olacaktır. Bir söz verildiğinde nerede, nasıl, ne zaman konuşmasını bilen genç kişilerin siyasi hayatta yer almasını her zaman desteklemek gerektiğini düşünüyoruz. Yerel seçimlerde partilerin değil de kişilerin ön plana çıkması her zaman nokta atışı olmalıdır. Çevresini tanıyan bir kişi, sorunların çözümünde ilçemize daha fazla destek olacağı konusunda şüphe duymayacaktır. Arif Nihat SADE, Fatsa’da esnaf olarak hayatını sürdüren, siyasi ortamlardan uzak durmaya çalışan bir arkadaş, kardeşimiz. Memleketine zaten faydası dokunan bir işletmesi var ama yeterli olmadığını düşünerek kendisine gelen bu meclis üyeliğini reddetmemiş ve taşın altına elini koymuştur.

İlçemizin içinde yaşayan bu gençlerin ellerinden tutalım ki onlarda gerekeni yapsın. Tepeden bakan değil, yüreğinden konuşanların olacağı bir meclisle Fatsa daha güzel işlere imza atacaktır. Çıkmış olduğu bu yolculukta kendisine başarılar dileriz.

HABER: D.MEHMET ŞAHİN

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.