Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Hacı Hulusi Baba’nın Kızı Vefat Etti

Hacı Hulusi Baba’nın Kızı Vefat Etti
04 Mart 2019 - 19:52

Fatsa Eski Müftüsü Hacı Hulusi Baba – Fahriye Erer çiftinin 3 kızından biri ve Rahmetli Hacı Fehmi Gedik’in eşi olan Fatmazehra Gedik vefat etmiştir.

Son günlerini Ankara’da kızlarının yanında dinlenmekle geçirmekte olan merhume Hacı Hulusi Baba’nın hayatta kalan son kızıydı.

Fatmazehra Gedik; Fatsa’da eğitim camiasına damga vurmuş öğretmenlerimizden Gül Tanrıkulu, Diş Hekimi İrem Akşahin ve Noter İrem Gedik’in annesi, Fatsa’da ilk sanayi kuruluşunu gerçekleştiren iş adamlarımızdan Mazhar Tanrıkulu’nun da kaynanasıydı.
Merhumenin cenazesi 27 şubat Çarşamba günü Fatsa Orta Büyük Camide kılınan cenaze namazından sonra Düğünlük mahallesindeki aile kabristanlığında defnedilmiştir.

Torun Menekşe Tanrıkulu Özyiğit’in, anneannesinin ölümü üzerine sosyal medyada yaptığı duygu dolu paylaşım aşağıdaki gibidir: “Çok az insanın kapısı da, sofrası da, her şeyden önemlisi yüreği de herkese ve her sevgiye açıktır… Biz böyle 93 yıllık bir çınarı uğurladık bugün… Dünyalar güzeli ananeciğimi… Biz O’nunla senelerce beraber yaşadık, çocuk olduk, ergen olduk, genç olduk ve bir saniyelik bir tatsız anım dahi yok hafızamda… Rahat uyu ananemmmm, canım dedeme kavuştuğuna inanarak gönderiyorum seni… Seni çok ama çok seviyorum.”
Merhume Fatmazehra Gedik’e Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyoruz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.