Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FATSA’DA HERŞEY İYİ VE GÜZEL OLACAK

FATSA’DA HERŞEY İYİ VE GÜZEL OLACAK
07 Mart 2019 - 20:34

Fatsa Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatı ve İYİ Parti Fatsa İlçe Teşkilatı ( Millet İttifakı ) adına CHP seçim koordinasyon merkezinin de açılış görkemli bir törenle faaliyete geçti.

Ordu Milletvekili CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Musavat Dervişoğlu’nun katılım sağladığı törene yoğun ilgi olurken, davul zurna eşliğinde görkemli bir şölen havasında Fatsa CHP seçim koordinasyon merkezi açılışı gerçekleşti.

Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Fatsa Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Murat İnanlı; ‘’Seçim Koordinasyon merkezimizin açılışına hepiniz hoş geldiniz. Bugün Fatsa İttifakının önemli bir günü, bugün Fatsa Belediyesi’ni alacağımızın sinyallerinin verildiği bir gün.’’ Dedi.

Murat İnanlı’nın konuşmalarının ardından söz alan Fatsa İYİ Parti İlçe Başkanı Eda Doruk; ‘’Bugün burada gördüğüm coşkulu kalabalık 31 Mart gecesi bize zaferi getirecektir. Ben buna inanıyorum. Biz Partimizin adına, CHP Adına ve İyi Parti adına Adayımız Ahmet Canbaz’ın kazanacağına inanıyoruz. Lütfen desteğinizi esirgemeyin, sandıklara sahip çıkın ve rica ediyorum oylarınızı kullanın.’’ diyerek sözlerini tamamladı.

Açılış konuşmalarının ardından Fatsa CHP Belediye Başkan Adayı Ahmet Canbaz ve katılımcılar söz alarak açıklamalarda bulundular.

CHP Fatsa Belediye Başkan Adayı Ahmet Canbaz, yoğun katılımın olduğu açılışın ve beraberliğin fotoğrafı olduğunu belirtti.

Ahmet Canbaz; ‘’Tarih boyunca bizleri Türk, Gürcü, Alevi ve Sünni diye ayrıştırmaya çalıştılar. Geçmişte de sağcı, solcu diyerek bizleri ayrıştırmaya çalışanlar oldu. Sağcısı ve solcusu ile birlikte sol siyasetin güler yüzlü insanı Sayın Seyit Torun ile ve ülkücülerin abisi Müsavat Dervişoğlu’nu size söz verdiğim gibi Fatsa’ya getirdim. Bugün burada verilen fotoğraf Türkiye’nin fotoğrafıdır, barışın fotoğrafıdır. Bizi ayrıştırmaya çalışanlar bu fotoğrafa iyi baksınlar.’’ diye konuştu.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Adıgüzel, doktorluk mesleğiyle hastalarını emanet eden vatandaşların kentlerini de güvenerek teslim etmelerini istedi. Mustafa Adıgüzel, ‘’31 Mart seçimleri bir yerel seçimdir; genel seçim değildir. Bu seçimin bir partisi yok sizler burada Başbakan da seçmeyeceksiniz, Cumhurbaşkanı da seçilmeyecek. Bizler bu seçimde Sayın Erdoğan ile yarışmıyoruz. Ben hem CHP’lilerden hem İYİ Partililerden hem MHP’lilerden hem de AK Partililerden oy istiyorum. Zaten burada İYİ Parti ve CHP Birlikteliği kişiler üzerinden değil, memleket meselesi üzerinden o nedenle birlikteliğimizin adını ‘’Millet İttifakı’’ koyduk. Değerli AK Partililer ben 17 yıldır sizlere hizmet ediyorum.  Çocuklarınızı, babalarını, analarınızı bir doktor olarak bana emanet ettiniz. Kentinizi de bu güvenle bana emanet edeceksiniz inşallah.’’

     ‘’Fatsa Sokaklarında Vatan Haini Bulamazsınız’’

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu, Fatsa halkının haksızlığa karşı başkaldırıcı olduğunun altını çizdi. Dervişoğlu; ‘’Bugün burada Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Partinin gerçekleştirmiş olduğu seçim ittifakı münasebeti ile birlikte bulunuyoruz. Belediye Başkan Adayımız yaptığı konuşmasında aslında geçmişe önemli atıflarda bulundu. Ben geçmiş konuşmalarımda, ‘’haksızlık ile karşı karşıya kalırsa Fatsa başkaldırır, bu onun karakteridir’’ demiştim. Dediler ya sağcı solcu ettiler bizi birbirimiz ile dövüştük; alevi, Sünni ettiler bizi birbirimizle dövüştük, hala Türkiye’nin bazı yerlerinde kavgalar sürüyor. Laikler-antilaikler, Kürtler, vs. birbirlerine hasım kılınmaya çalışıyor. Ben doğduğum ve büyüdüğüm topraklarda iftihar ediyorum. Bu memlekette başkaldıran isyankâr insanlar olabilir ama yukarıdan aşağıya doğru Fatsa’yı bir dolaşıyorum, bir tek kul hakkına el uzatmış vatan haini, hırsız bulamazsınız’’

     ‘’31 Mart Akşamı Fatsa’mızda Ordu’muzda Güzel Şeyler Olacak’’

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun; ‘’Hepimiz içinde bulunduğumuz durumun farkındayız. Soruları tekrar etmenin bir mantığı yok. Mutfakta yangın var her geçen günde bu yangın büyümeye devam ediyor. Ama birilerinin derdi bizi ayrıştırmada, ötekileştirmede hala başkalaştırmada ama ne yaparlarsa yapsınlar, ne söylerlerse söylesinler asla ayrışmayacağız, asla bölünmeyeceğiz asla başkalaşmayacağız. Hani onlar kendi kurdukları birlikteliğe Cumhur İttifakı dediler, bizde milletimizle birlikte olduğumuz için milletimizin talepleri üzerine Millet birlikteliğini kurduk’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.