Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

TOMAKİN AÇIKLADI İŞ KUR 512 İŞÇİ ALIMI YAPACAK

TOMAKİN AÇIKLADI İŞ KUR 512 İŞÇİ ALIMI YAPACAK
09 Mart 2019 - 12:08

AK PARTİ ORDU İl Başkanı Halit Tomakin yaptığı açıklamada, İŞ-KUR üzerinden TYP kapsamında Ordu iline kura iline 512 kişi alınacağının müjdesini verdi.

Başkan Tomakin, Tomakin, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğünce Kamu kurum ve kuruluşlarında geçici süre ile çalıştırılmak üzere Toplum Yararına Program Kapsamında kura ile Ordu İline 512 Kişilik 6 ay süreli bütçe tahsisi gerçekleştirildiğini , Ordu Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından söz konusu program kapsamında başvuruların 11 – 15 Mart tarihleri arasında yapılacağını bu kişilerin 28 Mart 2019 tarihinde işbaşı yaptırılmasının planlandığını söyleyerek ,yapılacak Kur’a ile iş imkanını bulacak olan değerli hemşerilerime şimdiden hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.