Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FATSA DEVLET HASTANESİNE 12 DOKTOR ATAMASI YAPILDI

FATSA DEVLET HASTANESİNE 12 DOKTOR ATAMASI YAPILDI
14 Mart 2019 - 8:41

Uzun süredir şikâyet konusu olan ve Fatsa yerel basınında birçok defa gündeme gelen Fatsa Devlet Hastanesinde çoğu poliklinikte doktor bulunmaması sorununun çözüme kavuşması adına müjdeli haberi Ak parti Fatsa İlçe Başkanı İsa Yüksel verdi. Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı İsa Yüksel, Fatsa Devlet Hastanesine 12 doktorun atamasının yapıldığını söyledi.

İsa Yüksel; “85. Devlet Hizmet Yükümlülüğü ve 2019 Yılı isteğe bağlı iller arası yer değiştirme ile Fatsa Devlet Hastanesine 8’i Uzman Hekim, 4’ü Pratisyen Hekim olmak üzere 12 doktorun ataması yapıldı. Atanan doktorlardan 5 uzman hekim ve 1 pratisyen hekim görevine başlamıştır. Hasta kabulüne Başlayan Hekimlerimiz: İç Hastalıkları Uzmanları  Uz. Dr. Aslı Odabaşı GİDEN ve Uzm. Dr.Serkan Günaydın , Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Cennet Ay,Göğüs Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Hasan ERGEN , Acil tıp Uzmanı Uzm. Dr. Yasin EROL, Pratisyen Hekim Dr. Ersel Bulu, Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Erdem YILDIZ’dır. Ataması yapılan Fizik Tedavi ve Kardiyoloji uzmanı ile 3 pratisyen hekimimiz de birkaç ay içerisinde görevine başlayacaktır. Ayrıca Eş durumu nedeniyle 1 çocuk Hastalıkları uzmanı, bir nöroloji uzmanının da göreve başlaması bekleniyor” dedi.

İsa Yüksel bu atamalarla birlikte hastanenin daha iyi imkânlar dâhilinde hizmet vermeye başlayacağını dile getirdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.