Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FATMA YÜMLÜ SERT KONUŞTU

FATMA YÜMLÜ SERT KONUŞTU
18 Mart 2019 - 21:09

Büyük Birlik Partisi (BBP) Fatsa Belediye Başkan Adayı olan Fatma YÜMLÜ vatandaşlardan gördükleri ilgi ve Büyük Birlik Partisinin seçim sürecinin nasıl geçtiği konusunda bilgi verdi.

“Fatsa’ya Kadın Eli Değecek” sloganıyla yola çıkan, aldıkları tepkilerin, takdirlerin çok güzel gittiğini, halkın kendilerinden yana olduklarını söyleyen Fatma Yümlü; “Halkımızda büyük bir korku var, herkes rızkı ile tehdit edilmiş, kimse fotoğraf çektiremiyor, broşürümüzü alamıyorlar çünkü çekiniyorlar!

Fatsa’da Kültür Sarayı ve Spor Kompleksi dışında bir şey yapılmadı, sokaklarımız berbat, kaldırımlarda araçlardan yürüyemiyoruz, tepeden bakılıyor, herkes kendi derdine düşmüş, 5 yıl bana yetkiyi verin ben de yapamıyorsam, beni de değiştirin diyorum. Diğer adayların da hepsi iyi insanlar ama bizim şahıslarla işimiz yok, bizim sistemle ilgili sıkıntımız var. Ak Parti’nin Belediye Başkan adayı başa geldiği zaman hiçbir şeyin değişmeyeceğine ve hiçbir hizmet yapılmayacağına inanıyorum. Mevcut Belediye Başkan adayının Milletvekilleri tarafından yönetileceğine inanıyorum. Aday adayı olmayan birini getirdiler, halk bu kadar haksızlığa rağmen ben hala Ak Partiyi istiyorum diyorlarsa Allah onların yolunu açık etsin diyorum. Seçime 20 günden az bir süre kaldı ve bu süreçte çok iyi gidiyoruz, Fatsa’ya kadın eli değeceğine inanıyoruz.
Cumhurbaşkanı adına kazanılan bir seçim var, bizim taban oyumuz yok, onların %40, %50’lerde oyları oldu ama şuna inanıyorum. Ordu bölgesinde 7 İlçede adayımız var, 7’si de bu seçimi kazanacak. Biz bu yola çıktık değişmesine inanıyoruz, eğer memnunlarsa bu halkı %60, %70 çıksın, biz de Ak Parti’den memnunuz desin. İstifa edip destekleyeceğim ama memnun değiliz diyorlarsa, bizi desteklesinler istiyorum. Ben kendim için değil Fatsa için oy istiyorum, gelecek nesil için oy istiyorum” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.