Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

MHP İLÇE BAŞKANI ve YÖNETİCİLERİNDEN GAZETEMİZE ZİYARET

MHP İLÇE BAŞKANI ve YÖNETİCİLERİNDEN GAZETEMİZE ZİYARET
18 Mart 2019 - 20:38

Cumhur İttifakının aldığı kararla belediye başkan adaylığı geri çekilen, Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak ve yönetim kurulu üyeleri gazetemize nezaket ziyareti gerçekleştirdiler.

Gazetemiz imtiyaz sahibi Engin Yaran ile sohbet eden Murat Kaçak, Fatsa’nın yerel basınını çok önemsediğini dile getirerek adaylığının geri çekilmesi ile ilgili şu açıklamayı yaptı: “Aslında yaşanılan bir hadise, kimin başına geleceği bilinmez. Neticede sayın genel başkanımız, alınan bir karar gereğince buralarda oy oranımızın en yüksek bölgeler Çamaş ve İkizce olduğu için o bölgelerde bu ilçelerin Milliyetçi Hareket Partisi’ne bırakılmasına karar verilmiş. Biz de genel başkanımızın sözünü yere düşürmemek adına, onun cumhur ittifakının isim babası olması nedeniyle ve bu ittifakın sonuna kadar arkasında olduğumuzu, yanında olduğumuzu, duruşumuzu göstermek adına tekrar ilçe başkanlığı görevine dönüşümün uygun görülmesi üzerine görevi tekrar kabul ettim ve yol arkadaşlarımla birlikte, göreve ilk başladığımızdaki şevkle aynı şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizim partimizin özellikle şöyle bir tutumu olmaz, olamaz.

MHP elbette bir siyasi parti ama siyasi parti olmasının yanında bir dava hareketidir. Bizim liderimiz böyle uygun görmüşse biz o konuda artık bir yorum getiremeyiz. Liderimizin uygun gördüğü şekilde siyasi misyonumuzu devam ettirmeye çalışırız elimizden geldiği kadarıyla, ben de onu yapmaya çalışıyorum. inşallah sonu hayırlı olur. Biz bu yola çıkarken, bizim için, yol arkadaşlarım için, ailemiz için hayırlısı ise nasip et diye mevlama dua etmiştik. Demek ki bizim için hayırlısı buymuş. İlerleyen süreçte hakkımızda cenabı Allah milletimize hizmet etme yolunda daha güzel imkanlar verecektir diye düşürüyorum ve yolumuza bu inançla devam ediyoruz. Bu nedenlerle verilen görevi kabul ettik. Biz bu şehirde doğduk, burada büyüdük. Rızkımızı da bu şehirde kazanıyoruz. Biz bu insanlarla sürekli beraberiz. Dolayısıyla bu insanların en iyi gününde de, en acı gününde de yanında olmak zorundayım.

Bu siyasetin getirmiş olduğu bir şey değil, bu benim yaşam biçimim. Ben bu işlerle uğraşırken inanılmaz bir keyif alıyorum. O insanların acısını paylaştığımda aynı acıyı kendi içimde hissediyorum. O insanların sevincini paylaştığımda da aynı sevinci yaşıyorum. Bu benim yüreğimden geldiği için böyle davranıyorum. Davranmak zorundayım. Biz bir siyasi misyonu temsil ediyoruz. Elbette oraya da yansıtmak zorunda kalıyoruz. Fatsa’da yaşayan insanların bizden pek fazla bir beklentisi yok, nedir bizden beklentisi, güler yüz, samimiyet ve doğruluk. Bizde onu sosyal yaşantımıza yansıtmaya çalışıyoruz. Bu ölümlü dünyada bir dakika sonra ne olacağını kimse bilemez. İnsan bu dünyadan göçtükten sonra arkasında hoş bir seda bırakmak istemez mi? Biz böyle olduğuna inanıyoruz. Yaşam tarzımızın, inancımızın gereğini ortaya koymaya çalışıyoruz.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.