Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FATSA CUMHURİYET MEYDANI PROJESİ’NDE ZEMİN BETONU DÖKÜLDÜ

FATSA CUMHURİYET MEYDANI PROJESİ’NDE ZEMİN BETONU DÖKÜLDÜ
21 Mart 2019 - 17:25

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Fatsa Cumhuriyet Meydanı Projesinin %60’ının tamamlandığını söyledi.

“YALITIM ARDINDAN OTOPARK KULLANILABİLİR HALE GELECEK”

Fatsa halkının heyecanla beklediği prestij projenin kısa sürede vatandaşların hizmetine sunulacağını belirten Başkan Tekintaş, “Ekiplerimiz Fatsa Meydan Proje’mizde çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  Proje kapsamında 5 bin m kazık imalatı ile toprak işleri tamamlanırken 6 bin 250 m3 beton döküldü ve kapalı otoparkın temel izolasyonu yapıldı. Üst tablalarda ise yalıtım çalışmaları devam ediyor. Yalıtım bittikten sonra otopark kullanılabilecek hale gelecek. İnşallah eksikleri en kısa sürede bitirilerek projeyi Fatsalı hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız” dedi

“MODERN BİR YAŞAM ALANI OLACAK”

Proje hakkında bilgi veren Başkan Engin Tekintaş, “Fatsa ilçemizin en önemli projelerinden biri olan Fatsa Meydan Projesi’nde  6 bin m²’lik alanda 81 araçlık 2 bina 550 m²’lik kapalı otopark ve meydan yer alacak. Proje, Karadeniz Sahil Yolu güzergâhı üzerinde ki en önemli alanlardan biri olacak. İlçemiz cazibe merkezi olacak proje ile vatandaşlarımız uzun süre vakit geçirebilecekleri sosyal ve modern bir yaşam alanına kavuşacak” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.