Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

AKOT, “AÇIK BELEDİYECİLİĞE İHTİYACIMIZ VAR”

AKOT, “AÇIK BELEDİYECİLİĞE İHTİYACIMIZ VAR”
25 Mart 2019 - 10:50

Saadet Partisi Fatsa Belediye Başkan Adayı Hüseyin Akot, seçim çalışmaları kapsamında otogar esnaflarını ziyaret etti.

Esnaflarla sohbet eden, istek ve taleplerini dinleyen Akot, burada önemli açıklamalarda bulundu.

Kentlerin sağlıklı gelişimi için önemli oluşumları ilçede her alanda sağlayacaklarını belirten Saadet Partisi Fatsa Belediye Başkan Adayı Hüseyin Akot, “Ziyaretlerimizde bize umutla bakan gözleri gördüğümüz ve hissettiğimiz için omuzlarımızda çok büyük bir sorumluluk hissediyoruz. Çünkü inancın karşılığı samimiyet ve sadakat olmalıdır. Buna gönülden inanıyorum. Şu anda bir mahalli idare seçimi hazırlığındayız. Bizim artık dürüstlüğe samimiyete, açık belediyeciliğe ihtiyacımız var. Bunun için yapılması gereken en önemli şey, açık ve şeffaf belediyeciliktir” dedi
Belediyenin malı vakıf malıdır. Dinin siyasete alet edilmemesi gerektiğini aktaran Akot, “İslamiyet’in temel şartı kul hakkı yememektir. Eğer kul hakkı yiyorsanız Müslümanlıktan da bahsetmemeniz gerekiyor. Ben böyle öğrendim ve inşallah öğrendiğimi de yaşantıma yansıtmak üzere hep çaba gösterdim” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.