Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FATMA YÜMLÜ; “DOMATES, BİBER EKMEYECEĞİZ!”

FATMA YÜMLÜ; “DOMATES, BİBER EKMEYECEĞİZ!”
27 Mart 2019 - 14:12

Büyük Birlik Partisi Fatsa Belediye Başkan adayı Fatma YÜMLÜ seçim sürecini ve Fatsa’da neler yapacağı konusunda yapmış olduğu açıklamada,“1 Nisan’dan itibaren Fatsa’da halkı soyanlardan hesap soracağız. Fatsa’da ki çöpleri süpüreceğiz. Fatsa’ya kadın eli değecek ve huzur geleceğine inanıyorum. Halkımızın bizlere inanmasını ve 5 yıl bana güvenmelerini istiyorum. Fatma YÜMLÜ Fatsa için çok şey kazandıracak. İşsiz kardeşlerimize iş imkânı sağlayacağım. Hizmet yapacağım. Fatsa’da acilen Turizm’e açılması lazım. Fatsa’mız turizme kazandırılırsa restoran, kafe ve bütün esnaflarımız kazanacaktır. Fatsa’da çok değişik etkinlikler yapılmalı. Mesela Gaga Gölü’müz terk edilmiş durumda, Gaga gölümüz turizme kazandırılmalıdır. Dağlarımız, ormanlarımız, suyumuz, havamız her şeyimiz mükemmel çok güzel bir şehirde yaşıyoruz. Bu şehrimizi Türkiye’ye ve Dünya’ya duyurmamız lazım. Fatsa’nın geliştirmek ve kalkındırmak için yöresellerimizi, bahçemiz de biten otlarımızı, doğal kaynak sularımızı kullanmamız lazım. Projelerimin arasında şişeleme su tesisi kuracağım. Doğal kaynak sularımızı diğer illere satarak belediyeye gelir getirebiliriz. Mevcutlar sağ olsunlar yerleri sattılar, köy okullarını satmaya başladılar bende belgeleri var. Boşaltılan köy okulları kullanılarak düğün salonları yapılmalı. Köylerde düğün salonları yok. Halk sokakta, çamurda düğün yapıyor. Hizmet olarak halka sunulmalı.

Beyin tümörleri, kalp krizleri çok yükseldi. Ani ölümler çok yükseldi. Bizim önce sağlığa ihtiyacımız var. Dağlarımız, ormanlarımız, oksijenlerimiz yok edildi, oradan altın alınıyor ve bir miktarı devlete verilse bile diğerleri yurt dışına gidiyor. Hani bizim hedefimiz 2023’dü? Hani biz yeraltı kaynaklarını alamıyorduk? Kullanamıyorduk? Nasıl kullanılıyor? Birileri burada oyunlar oynuyor.

Ben Muhsin YAZICIOĞLU’nun kardeşi olarak bayrağı bıraktığı yerden kaldıracağım. İsterse yanımda kimse olmasın ama ben doğruların yanında olacağım. Herkesin desteğini bekliyorum partimi kimse küçümsemesin, benim partim gururla taşınacak bir parti ki 2 oy var 3 oy var hiç önemli değil, ama hiçbir zaman halkı kandırmamış, yalan konuşmamış her zaman doğruları söylemiş bir parti. Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu iyi adamdır diyorlar ya bende o zaman rahmetli Yazıcıoğlu’nu bu kadar seviyorsunuz madem gösterin kardeşim, şimdi sandıkta oy verin rahmetli Yazıcıoğlu’nun partisini ayakta tutanlara destek olun. Niyetimiz belli tek derdimiz Fatsa.

Etem kardeşim başarılı biri olabilir ama Ziraat odasında başarı göstermiştir. Biz Fatsa’ya domates, biber ekmeyeceğiz, ilaçlamayacağız. Fatsa’ya kadın eli değsin, huzur gelsin diyorum.” Dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.