Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

GÜNEBAKAN SİTESİNDEN BAŞKAN ADAYLARINA ÇAĞRI!

GÜNEBAKAN SİTESİNDEN BAŞKAN ADAYLARINA ÇAĞRI!
30 Mart 2019 - 14:29

İlçemiz Evkaf Mahallesi içerisinde yer alan Günebakan sitesi sakinleri yapılmayan ya da eksik yapılan hizmetlerle ilgili yaşadıkları sorunları dile getirdiler. Site sakinleri, “Belediyemiz neden bizim mahallemizle ilgilenmiyor, neden bizim sesimizi duyan yok. Yetkilileri görevlerini yapmaya davet ediyoruz.” diyerek sitemde bulunup sözlerini şöyle sürdürdüler.

Dolmuş ve yokuş mağdurlarıyız!
Site sakinleri “Çocuklarla ve alışveriş poşetleriyle yokuşu çıkmak çok yorucu oluyor. Yağmur, güneş ve kuru havada zorluklar yaşıyoruz. Bu ülkeye vergi veriyoruz, bizde bu ülkede yaşıyoruz ve bu hizmetleri bizde hak ediyoruz! Sadece bizleri oy zamanında hatırlamalarını istemiyoruz. Dile getiriyoruz fakat kimseden bir cevap alamıyoruz. Bölgemiz köpek istilasında bulunmaktadır. Çocuklarımız yalnız sokağa çıkamıyor, akşamları köpekten dolayı insanlar evlerine gidip gelmekte zorluk çekiyor. Özellikle kadınlar ve çocuklar zorluk yaşıyorlar hatta köpeklerin saldırısına uğradığımız da oluyor. Kuduz aşıları peşinde koşuşturduğumuz zamanlar oldu. Sokak lambalarımız yanmıyor sürekli yetkilileri aramak zorunda kalmak istemiyoruz.
Dolmuştan indikten sonra eve çıkacağımız mesafe 200 metre var. Dik yokuşu yürümek kolay değil. Bizden oy istemek için geldikleri zaman insanlar buraya araçla çıktıkları için bizi anlamıyorlar, anlamalarını beklemiyoruz da ama bunu yaya olarak yapmalarını tercih ediyoruz. Belediye başkanımızdan isteğimiz bizim mağduriyetlerimizin giderilmesini ve sesimizin duyulmasını istiyoruz. Bize dolmuş hattının verilmesini en azından mevcut olan dolmuş hattının yarım saatte de olsa mahallemizden geçmesini talep ediyoruz.
Araçla gidenler için de yokuşlarımız kötü, yollar çukurlu ve her yağmur yağdığında yaptıkları geçici çözümler patlak veriyor. Arabayla gidip gelmek bile zor hale geliyor. Bebek arabalı insanlar, tekerlekli sandalye kullanmak zorunda olan insanlar var bu insanlar zorluk yaşamaktadırlar. Son olarak dileğimiz gelecek olan belediye başkanımızdan umutluyuz ve belediye başkan adayımızın sesimizi duymasını istiyoruz.” Diyerek konuşmalarını sonlandırdılar.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.