Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

ORDUNUN BAŞKENTİ FATSA

ORDUNUN BAŞKENTİ FATSA
30 Mart 2019 - 11:54

Fatsa Safir Otel de Birlik ve Beraberlik Derneğinin düzenlemiş olduğu programa Ak Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Hilmi GÜLER, Ak Parti Ordu il başkanı Halit TOMAKİN, BBP Fatsa Belediye Başkan adayı Fatma YÜMLÜ ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

Birlik ve Beraberlik Derneği Fatsa İlçe Şube Başkanı Coşkun ERMEK burada kısa bir konuşma gerçekleştirdi. ERMEK “Derneğimiz bugüne kadar sadece yardım ve dayanışma etkinlikleri değil aynı zamanda Fatsa’mıza değer katacak birçok çalışmalara imza atmıştır. Bunlardan en son yaptığımız Meşebükü mahallesini ve Taşlıca mahallesini birbirine bağlayan Asma Köprümüzün adını Tarihi Alman Köprüsü ve korunması gerekli taşınmaz kültür varlığı olarak tescillenmesini sağlayarak, başkan vekilliği yaptığım Fatsa Dernekler Federasyonu aracılığıyla Kültür ve Turizm il müdürlüğüne restorasyon çalışmaları kapsamına dahil edilmesini talep ettiğimiz dilekçemizi resmi olarak sunduk. Yine bu yılda birlik ve beraberliğimizin tesisini güçlendireceğine inandığımız projelerimiz olacaktır. Bunlardan ilki 5 Mayıs 2019 tarihinde bahar şenlikleri kapsamında Fatsa Dernekler Federasyonumuzun da katkılarıyla ve 6 ilçemizin de dâhil olacağı şekilde planladık. Bize sağlamış olduğunuz desteklerle birçok projeye imza atmış ve inşallah bundan sonrada birlikte birçok çalışmalar yapacağımıza inanıyoruz. Fatsa’nın Ordu için çok önemli bir ilçesi ve Ordu’nun da başkenti” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.